De Juiste Manier Om Een ​​Facebook Account Permanent te Verwijderen

Wil je leren hoe je je Facebook-account op de juiste manier permanent kunt verwijderen? Als dat het geval is, zult u er geen spijt van krijgen om naar deze blog te komen, want hier vindt u de perfecte oplossingen. Maar als je hulp nodig hebt bij andere gerelateerde Facebook-problemen of vragen, dan hoef je alleen maar direct een nummer te kiezen op het meegeleverde Facebook Bellen Nummer . En dan krijgt u de hulp van de meest getalenteerde en toegewijde experts die in staat zijn om alle gerelateerde problemen effectief op te lossen.

Let op: voordat u volledig besluit om uw Facebook-account te verwijderen, moet u eerst inloggen en een kopie van uw gegevens zoals foto’s en berichten downloaden.

Volg de onderstaande stappen om uw Facebook-account permanent te verwijderen:

  • Allereerst moet u op de pijl omlaag klikken die zich rechtsboven op Facebook bevindt.
  • En dan moet je ‘Instellingen en privacy> Instellingen selecteren.
  • Daarna moet u klikken op ‘Uw Facebook-informatie’ in de linkerkolom.
  • Nu moet u op de optie ‘Deactiveren en verwijderen’ klikken.
  • U moet dan de optie ‘Account permanent verwijderen’ kiezen en vervolgens ook op de knop ‘Doorgaan met verwijderen van account’ klikken.
  • Eindelijk hoeft u alleen maar op de knop ‘Account verwijderen’ te klikken en vervolgens uw wachtwoord in te voeren en nu op de knop ‘Doorgaan’ te klikken.

Als u het verwijderen van uw account nu wilt annuleren, kunt u dit alleen doen als het minder dan 30 dagen geleden is dat u met het verwijderen bent begonnen. Maar nadat het 30 dagen is verstreken, moet u weten dat uw account en al uw informatie permanent worden verwijderd en dat u uw informatie daarom niet kunt herstellen.

Als u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u met succes het nodige moeten hebben voltooid. Mocht u echter een probleem tegenkomen, dan dient u zonder enige aarzeling Contact Facebook Telefoonnummer te nemen. Dan begeleiden de monteurs u meteen met passende en bruikbare oplossingen.