De Juiste Procedure Om Geld Aan Mijn PayPal Saldo Toe Te Voegen

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste procedure om geld aan uw PayPal-saldo toe te voegen? In deze blog word je begeleid om hetzelfde binnen de kortste keren voor elkaar te krijgen. Maar als u andere gerelateerde vragen heeft, kunt u Bellen PayPal Telefoonnummer . De experts zijn 24/7 beschikbaar om u te voorzien van het nodige.

Volg de genoemde stappen om aan de slag te gaan:

  • Allereerst moet u naar PayPal gaan in een browser en vervolgens moet u de knop ‘Aanmelden’ selecteren in de rechterbovenhoek van het huidige scherm. Daarna wordt u naar uw PayPal-overzichtspagina geleid, waar uw huidige PayPal-saldo, recente transacties, gekoppelde bankrekeningen en nog veel meer worden weergegeven.
  • Daarna moet u ‘Een kaart of bank koppelen’ rechtsonder in het overzichtsscherm selecteren als u geen bankrekening heeft gekoppeld.
  • Vervolgens moet u de optie ‘Een bankrekening koppelen selecteren in het scherm dat wordt geopend.

OPMERKING: u moet weten dat u een creditcard kunt koppelen om als betalingsoptie te gebruiken, maar u kunt geen geld van een kaart naar PayPal overboeken.

  • En nu laat PayPal u de logo’s van populaire banken zien. U hoeft alleen maar die voor uw bank te selecteren. En als het niet in de lijst staat, moet u de opties selecteren die zeggen ‘Ik heb een andere bank’
  • Nadat u dit heeft gedaan, geeft PayPal een formulier weer om u aan te melden bij uw bank met dezelfde aanmeldingsgegevens die u gebruikt om u aan te melden bij uw dashboard voor online bankieren. U moet nu uw bankgegevens invoeren en vervolgens ‘Bank direct koppelen’ selecteren
  • Nu moet u terugkeren naar uw PayPal-overzichtspagina en vervolgens ‘Geld overmaken’ selecteren
  • Vervolgens moet u de optie ‘Geld toevoegen aan uw saldo’ selecteren.
  • Eindelijk moet u de bankrekening selecteren waarvan u wilt overboeken. En voer vervolgens een over te boeken bedrag in en selecteer de knop ‘Toevoegen’.

U zou tevreden moeten zijn met de bovenstaande resultaten. Maar als u problemen ondervindt, moet u Neem contact op met PayPal Nummer Nederland . En u krijgt meteen de hulp van de meest efficiënte en bekwame technici ’.