Een Groep Maken in Windows Live Mail

Stel je voor dat je de rigoureuze taak uitvoert om meerdere e-mailadressen één voor één toe te voegen in de velden Cc en Bcc elke keer dat je een nieuw bericht opstelt (wanneer je hetzelfde bericht moet verzenden). Deze baan zal je zeker vermoeid maken. Maar gebruikers van Windows Live Mail hebben geluk. Ze hoeven niet dezelfde techniek te volgen om e-mails naar een groep mensen te sturen. In plaats daarvan kunnen ze een elegantere benadering aannemen en e-mails toevoegen en naar meerdere mensen verzenden zonder veel tijd te besteden – door een groep te creëren.

“Ik had contactgroepen (discussielijsten) in MS Outlook. Ik ben overgeschakeld naar Live Mail. Hoe maak ik een contactgroep aan zodat ik een e-mail naar de groep kan sturen? ”

Dus, hoe maak je een groep aan in Windows Live Mail?

Deze pagina helpt u bij het maken van contactgroepen in Windows Live Mail. Dit zal u helpen een ruime hoeveelheid tijd te besparen die u gewend was door elke ontvanger ijverig toe te voegen.

Laten we eens kijken hoe we de taak kunnen uitvoeren en zonder fouten een contactgroep of e-maildistributielijst maken in Windows Live Mail.

• Start Windows Live Mail op uw computer.
• Klik bovenaan op de optie ‘Go’. Er wordt een vervolgkeuzemenu weergegeven. U moet ‘Contacten’ selecteren.
• Nadat u op de optie ‘Contacten’ hebt geklikt, vindt u al uw contacten op het computerscherm.
• Vervolgens moet u al uw contacten bundelen zodat u een e-mail naar een groep kunt sturen. Ga hiervoor naar de optie ‘Bestand’ en klik op ‘Een categorie toevoegen’.
• Als u de optie selecteert, wordt een pop-upvenster geopend waarin u een naam voor de categorie moet invoeren. U wordt aangeraden om een ​​beschrijvende naam te verzinnen.
• Selecteer de contacten die u aan de nieuwe categorie wilt toevoegen. Deze actie vereist zorgvuldige aandacht omdat het selecteren of toevoegen van een verkeerde contactpersoon in de toekomst problemen kan veroorzaken. Als u denkt dat u een verkeerde contactpersoon heeft toegevoegd, verwijdert u deze door erop te klikken.
• Zodra de actie goed is uitgevoerd, kunt u op ‘Opslaan’ klikken. Hiermee worden de aangebrachte wijzigingen opgeslagen. Dit betekent dat je met succes een groep hebt aangemaakt in Windows Live Mail.

Deze nieuwe categorie Windows-contactpersonen wordt in het linkerdeelvenster weergegeven. Stuur een e-mail naar de groep om er zeker van te zijn dat je de nieuwe categorie hebt aangemaakt en dat deze goed werkt. Om dit te doen, klikt u op een nieuwe e-mail opstellen en geeft u de naam van de categorie op. Klik op de verzendknop en controleer of het bericht is verzonden. Neem contact op met een aantal ontvangers om er zeker van te zijn dat het proces een supersucces is geweest.

Waarom hier stoppen? U kunt zo vaak als u wilt doorgaan met het maken van contactgroepen in Windows Live Mail, totdat uw doel is bereikt. Het interessante is dat je een persoon aan meerdere groepen kunt toevoegen. De persoon blijft e-mails ontvangen als hij of zij in verschillende groepen zit.

Laten we eens kijken hoe u een bericht naar een mailinglijst kunt sturen

• Open Windows Live Mail.
• Ga naar het tabblad ‘Home’.
• Selecteer het ‘E-mailbericht’. Hierdoor wordt een venster ‘Nieuw bericht’ geopend.
• Klik op ‘Bericht’. Klik op ‘Toevoegen’ in de groep Contacten. Hierdoor wordt het venster ‘Een e-mail verzenden’ geopend dat alle ontvangers en al uw mailinglijsten bevat.
• Als u op de mailinglijst klikt, ziet u een lijst. Kies de mailinglijst die u wilt gebruiken en klik op ‘OK’.
• Geef de nodige informatie op in het ‘Onderwerp’ veld en klik op de ‘Verzenden’ knop.
Over Windows Live Mail

Windows Live Mail, voorheen bekend als Windows Live Mail Desktop, is een beëindigde freeware e-mailclient van het Amerikaanse multinationale technologiebedrijf Microsoft. Windows Live Mail is ontworpen om te draaien op Windows Server 2008 R2 en Windows 7 en is compatibel met Windows 10 en Windows 8.