herstellen-instagram-account

Ontvang Gratis Klantenondersteuning om uw Instagram Account Te Herstellen

We bieden klantenservice voor Instagram account herstel, verwijderd account, vergeten wachtwoord etc.

Hoe Herstel je je Instagram Account?

Instagram is een van de beste opkomende tools voor sociale media. Hulp nodig bij het herstellen van je Instagram-account? Deze blog zal geneigd zijn hetzelfde te beantwoorden. Er kunnen veel redenen zijn waarom u de toegang tot uw Instagram-account bent kwijtgeraakt. Het kan hacken, onjuiste inloggegevens, account uitgeschakeld en nog veel meer zijn. De blog is volledig gewijd aan het aanbieden van verschillende manieren om accounts met verschillende scenario’s te herstellen. Volg de onderliggende betrouwbare stappen voor Instagram Account herstellen, zo effectief mogelijk:

  • Ga naar de app of website van Instagram op je apparaat.
  • Tik vervolgens op de optie ‘Hulp bij inloggen’.
  • Het volgende venster zou een zoekopdracht zijn waarin je naar je Instagram-account kunt zoeken.
  • Voer uw gebruikersnaam in en tik op Volgende.
  • U kunt ook uw geregistreerde telefoonnummer invoeren als u de gebruikersnaam bent vergeten.
  • De volgende optie is om het account te herstellen door in te loggen op Facebook of SMS.

Voor Herstel Instagram account moeten gebruikers de bovengenoemde effectieve stappen volgen. In de volgende secties vinden gebruikers meerdere manieren om het account te herstellen met kort samengevatte uitleg.

Hoe kan ik mijn Instagram-account herstellen zonder telefoonnummer en wachtwoord?

Als je geen toegang kunt krijgen tot het telefoonnummer of wachtwoord dat je hebt gebruikt om je aan te melden voor Instagram. Je moet inloggen op Instagram en het wachtwoord of telefoonnummer in je profiel wijzigen met een nieuw wachtwoord dat zal helpen om het herstel Instagram account wachtwoord te. Daarnaast kunnen gebruikers ook het Instagram-account herstellen met tweestapsverificatie. Daaronder krijgen gebruikers back-upcodes voor accountherstel. Als de back-upcodes van Instagram ook niet binnenkomen, schakel dan de tweefactorauthenticatie uit in de accountinstellingen van Instagram.

Herstel Instagram-account met telefoonnummer

Herstel het Instagram-account met behulp van het telefoonnummer. Je krijgt de link om terug te gaan naar je Instagram-account als je een browser gebruikt. Je ontvangt een inlogcode om terug te komen als je de app gebruikt.

Instagram-account herstellen met authenticatie in twee stappen

Om het Instagram-account te herstellen met tweefactorauthenticatie, spelen back-upcodes hier een zeer belangrijke rol. Om meer ideeën op te doen over hoe back-upcodes werken, klikt u op uw profielfoto rechtsonder om naar uw profiel te gaan. Klik bovenaan. Nadat u op Privacy en beveiliging hebt geklikt, gaat u omlaag naar Tweefactorauthenticatie en klikt u vervolgens op Tweefactorauthenticatie bewerken. Klik op Back-upcodes ophalen.

Instagram-account herstellen met herstel-e-mail

Dingen worden vaak een beetje lastig als het gaat om het herstellen van Instagram-accounts zonder e-mailtoegang. Hetzelfde e-mailadres dat je had gebruikt bij het registreren op Instagram. Maar heb er nu geen toegang meer toe. In een dergelijk scenario is het beste alternatief om het Instagram-account te herstellen met een herstel-e-mail. Ga naar het venster Ondersteuning aanvragen. U moet de benodigde gegevens typen over het account dat u wilt herstellen. Geef het herstel-e-mailadres op om de accountautorisatie-e-mail te ontvangen.

Alle bovenstaande scenario’s zijn handig om het Instagram-profiel met succes te herstellen. Of het nu gaat om het opnieuw instellen van het wachtwoord, of herstellen Verwijder Instagram Account of een aantal van de meer geavanceerde problemen zoals het niet laden van foto’s of video’s of andere functiegerelateerde technische problemen of glitches.