Hoe Beheer Ik Google Voice Om Video En Spraakoproepen Te Maken?

Kijk je ernaar uit om Google Voice te beheren om spraak- en videogesprekken te voeren? Nou, je zou blij zijn dat je zeker de juiste blog leest. En als u andere gerelateerde vragen heeft, dan komt u bij Bellen Google Klantenservice Nummer . En u krijgt direct de beste hulp van goed opgeleide experts.

Hieronder volgen de stappen om Google Voice te gebruiken om spraakoproepen te plaatsen:

 Allereerst moet u zich aanmelden bij uw Google-account wanneer u daarom wordt gevraagd.

OPMERKING: en als u Google Voice nog niet heeft ingesteld, wordt u gevraagd uw telefoonnummer in te voeren en toegang te geven tot uw contacten en apparaatinstellingen.

 En nu moet u de knop ‘Oproepen’ selecteren, die wordt weergegeven met een pictogram van een telefoonhoorn.
 Vervolgens moet u het toetsenbord gebruiken om een ​​nummer te bellen of een naam of nummer invoeren om iemand in uw ‘Contacten’ lijst te zoeken.

OPMERKING: u moet ook de knop ‘Toestaan’ selecteren om Google Voice toe te staan ​​uw microfoon te gebruiken als daarom wordt gevraagd.

 Nu kunt u doorgaan en bellen zoals u een telefoon zou gebruiken. Als je klaar bent, hoef je alleen maar het rode telefoonhoornpictogram te selecteren om op te hangen.

Om vervolgens Google Voice te gebruiken om videogesprekken te voeren, hoeft u alleen maar deze stappen te volgen:

 Je moet gaan om de mobiele Google Voice-app te openen. en vervolgens moet u zich aanmelden bij uw Google-account als daarom wordt gevraagd.
 Nadat u dit heeft gedaan, moet u de knop ‘Oproepen’ selecteren die u in de linkerbenedenhoek van het scherm ziet.
 U moet nu het toetsenbord gebruiken om een ​​nummer te bellen of een naam of nummer invoeren om iemand in uw lijst met contactpersonen te zoeken.
 Nu zou je op ‘Bellen’ moeten tikken. En dan plaatst Google Voice uw oproep.
 U moet ook op de knop ‘Videogesprekken’ tikken, als deze beschikbaar is. En als de ontvanger accepteert, moet u verbinding hebben via video.
 Ten slotte hoeft u alleen maar op het rode telefoonhoornpictogram te tikken om het gesprek te beëindigen.

Nu zou je allemaal met succes moeten zijn gedaan. Maar als u problemen ondervindt, kunt u direct contact opnemen met Google Telefoonnummer voor passende oplossingen.