Hoe Beheer Ik Mijn Bestanden Met Google Drive?

Wilt u weten hoe u uw bestanden beheert met Google Drive? Dan bent u eindelijk op de juiste site en hier wordt u nauwkeurig bijgestaan. Maar als u andere gerelateerde zorgen heeft, hoeft u zich alleen maar meteen te Bellen Google Klantenservice Nummer . En dan helpen de experts u direct met betrouwbare oplossingen.

Als u uw bestanden op grootte in Google Drive wilt verwijderen, volgt u onderstaande stappen:

 U hoeft alleen maar eerst een lijst met bestanden te bekijken, van de grootste naar de kleinste grootte. Voor deze procedure moet u uw computer gebruiken.
 En nu moet je de bestanden die je niet wilt weggooien, waarna je ze voor altijd kunt verwijderen.

TIP: u moet weten dat de verwijderde items binnen 24 uur in het beschikbare geheugen van uw Google Drive-account verschijnen.

En als u Google-foto’s en video’s in goede kwaliteit wilt opslaan, dan moet u uw foto’s en video’s van de oorspronkelijke kwaliteit naar een goede kwaliteit veranderen. Dit gebeurt niet in het geheugen en er wordt na 1 juni 2021 een back-up van de foto’s van goede kwaliteit gemaakt in het Google-accountgeheugen. En dit omvat de foto’s waarvan een back-up is gemaakt in de oorspronkelijke kwaliteit en vervolgens zijn gecomprimeerd tot een goede kwaliteit.

 U moet op een computer gaan en photos.google.com/settings openen.
 En dan moet je op de ‘Get Back Place’ optie klikken. Door dit te doen, verandert de kwaliteit van de video’s en foto’s die in de toekomst zullen worden geüpload niet.

Volg de onderstaande stappen om de foto’s en video’s weg te gooien:

 U moet naar photos.google.com gaan.
 En nu moet u het item aanwijzen dat u wilt weggooien.
 Klik vervolgens linksboven op ‘Selecteren’
 En dan in de rechterbovenhoek, moet je klikken op het ‘delete-symbool> verplaats naar prullenbak’

Nadat u de procedure heeft voltooid, zou u gemakkelijk toegang moeten hebben tot het benodigde. Mocht u problemen ondervinden, dan kunt u zonder aarzelen contact opnemen met Google Telefoonnummer . Dan zorgen monteurs in een mum van tijd voor relevante oplossingen.