Hoe De Activiteitsstatus op Instagram Onmiddellijk Uitschakelen?

Instagram is zonder twijfel het meest geliefde en gebruikte sociale mediaplatform in deze tijd door miljarden mensen over de hele wereld. Mensen gebruiken het om hun foto’s en levensstijl te uploaden, om merken en bedrijven te promoten, om invloed te creëren om te zien wat er gonst over de hele wereld en wat niet. Al deze dingen houden ons verslaafd aan de applicatie, maar naarmate sociale media evolueren, worden de dingen griezeliger in termen van privacy, aangezien Instagram een ​​functie introduceert waarmee je connecties je activiteitsstatus kunnen zien in een direct message-venster met een groene stip voor actieve gebruikers en laatste actieve tijd. Maar om voor de hand liggende redenen willen veel gebruikers hun laatst geziene tijd en actieve status niet laten zien.

Als jij hetzelfde voelt en je activiteitsstatus op Instagram wilt uitschakelen, neem dan contact op met onze klantenservice via Instagram Telefoonnummer voor meer informatie over het onmiddellijk uitschakelen van de functie in je account.

Voordelen van het uitschakelen van de activiteitsstatusfunctie op uw Instagram-account

Je activiteitsstatus is zichtbaar via het gedeelte Directe berichten dat toegankelijk is voor je connecties door op het papieren vlakpictogram in de rechterbovenhoek van je Instagram-startscherm te tikken. Als u de functie uitschakelt, kunt u uw status privé houden en kunt u privé browsen en weg van de controversiële bewaking van uw verbindingen wanneer u actief en voor het laatst actief bent.

Hier zijn enkele stappen die u zullen helpen bij het uitschakelen van uw Instagram-activiteitsstatus.

• Open uw Instagram-account op uw mobiele apparaten, tablets of op computersystemen en tik op uw display / profielfoto rechtsonder op uw scherm.
• Ga naar de rechterbovenhoek en tik op het menu met drie regels op Android-apparaten en het iOS-apparaat, tik op het tandwielpictogram naast de optie ‘Profiel bewerken’.
• Door op het menu te tikken, wordt u naar opties geleid
• Kies instellingen in het vervolgkeuzemenu
• Ga naar activiteitsstatus weergeven
• Kies ervoor om het inactief te maken met een schakelknop ernaast.
• Dit zal nu het laatst gezien op Instagram en de activiteitsstatus op je account uitschakelen.

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je je Instagram laatst gezien en online status verbergen. Als u de procedure nog steeds niet kunt voltooien, hoeft u zich geen zorgen te maken en neemt u contact op met ons klantenserviceteam dat u zal helpen uw activiteitsstatus onmiddellijk privé te maken. Maak verbinding via Bellen Instagram Nummer en laat uw problemen snel oplossen.