Hoe De Bcc Box In Hotmail In Of Uit Te Schakelen?

We gebruiken in het algemeen mailingdiensten om e-mails op te stellen, te verzenden en te ontvangen. Maar er zijn ook andere diensten die deze mailingsites aanbieden. U kunt niet alleen een email samenstellen, u kunt deze ook naar eigen keuze aanpassen. Er is een functie waarmee u emails niet alleen naar een enkele ontvanger kunt verzenden, maar tegelijkertijd naar veel verschillende mensen. Ook hier kun je kiezen of je wilt dat andere ontvangers je mailinglijst zien of niet. Deze functie is toegankelijk door Cc of Bcc toe te voegen aan het venster voor het opstellen van email. Hier staat de Cc voor carbon copy en Bcc voor een blind carbon copy.

In deze blog heeft de technische ondersteuning van Hotmail u de stappen gegeven die u kunt volgen om Bcc in uw Hotmail account in te schakelen. Daarvoor moet je leren wat een Bcc precies is? Zoals de naam al doet vermoeden, is het een blinde doorslag. Dit betekent dat wanneer u een ontvanger in deze kolom toevoegt, de ontvanger de andere ontvangers niet kan zien. Hij zal denken, aangezien deze mail volledig naar hem is gestuurd.

Volg de onderstaande stappen om deze functie in uw account in te schakelen:

1. Maak eerst zoals gewoonlijk een nieuw email bericht aan en kies in datzelfde opstelvenster het tabblad Opties.

2. U krijgt daar enkele kolommen te zien, druk op de kolom velden weergeven.

3. Selecteer ten slotte Bcc om naar zijn domein te gaan.

4. Voeg hier uw andere ontvangers toe en stel de e-mail op zoals u gewend bent.

5. Selecteer verzenden als u klaar bent met uw wijzigingen.

Om deze functie uit te schakelen, gaat u tijdens het opstellen van uw email naar de opties en selecteert u daar deze kolom en schakelt u deze op dezelfde manier uit als u deze heeft ingeschakeld. U kunt onderscheid maken tussen de twee modi door naar de kleur van de doos te kijken. Als het verduisterd is, is het aan, anders uit.
U kunt nog veel meer spannende taken uitvoeren met uw bellen Hotmail Klantenservice. Als u nog vragen heeft, kunt u 24 uur per dag contact opnemen met de technische ondersteuning van Hotmail. Dit team van experts zorgt ervoor dat uw probleem permanent wordt opgelost met een minimum aan tijd.