Hoe De Twitter Taalvoorkeuren Op Een Computer Wijzigen?

Twitter is een gerenommeerd platform voor sociale media dat miljarden mensen gebruiken om op de hoogte te blijven van wat er in de wereld gebeurt. Gebruikers kunnen artikelen schrijven en communiceren met berichten die bekend staan ​​als ‘tweets’ op het netwerk. Op Twitter zijn 280 woorden genoeg om een ​​compleet verhaal te vertellen. Als u ervoor kiest, kunt u ook de taal van Twitter wijzigen terwijl u het gebruikt door het tabblad Twitter-instellingen te gebruiken. Voordat u echter van taal verandert, moet u ervoor zorgen dat u de taal grondig genoeg begrijpt om indien nodig opnieuw te kunnen overschakelen. Houd er rekening mee dat als u deze wijzigingen aanbrengt, alle knoppen ook naar die taal zullen verschuiven.

Als je de taalvoorkeuren op Twitter op je laptop, Android of iPhone wilt wijzigen, volg dan hier de instructies.

Ben je een Twitter-abonnee en wil je hulp bij je profiel, neem dan direct contact op met Twitter Bellen Nederland. Vraag gespecialiseerde hulp: vertel het ondersteuningsteam over uw probleem, zodat zij u in contact kunnen brengen met de juiste persoon, relevante suggesties, meldingen en follow-up kunnen bieden!

WIJZIG DE TAALVOORKEUREN OP TWITTER OP UW DESKTOP DOOR DEZE INSTRUCTIES TE VOLGEN.

1. Ga naar twitter.com met een internetbrowser op je computer.
2. Voer uw inloggegevens in om toegang te krijgen tot uw account.
3. Selecteer de Meer-knoppen op het scherm.
4. Klik op Instellingen en privacy in het vervolgkeuzemenu.
5. Selecteer Taal op de tabbladen Toegankelijkheid, Beeldschermen en Talen.
6. Selecteer en stel je favoriete talen (talen) in.

Ontvang een tijdige reactie van Twitter Telefoonnummer om snelle oplossingen te vinden voor al uw uitdagingen, of ze nu algemeen of technologisch zijn. Twitter Customer Support bestaat uit medewerkers die altijd bereid zijn om haar consumenten te helpen met absolute toewijding.