Hoe De Verwijderde Berichten Op Mijn Facebook Herstellen?

Heeft u problemen omdat u de verwijderde berichten van uw Facebook-account wilt kunnen herstellen? Vervolgens leer je in deze blog hoe je hetzelfde voor elkaar krijgt. Maar als u andere gerelateerde vragen heeft, kunt u Bellen Facebook Klantenservice Nummer direct voor de beste oplossingen vinden.

Voordat u met het proces begint, moet u controleren of u uw bericht hebt gearchiveerd in plaats van ze permanent te verwijderen, en u moet de onderstaande stappen volgen:

 Allereerst moet u op de optie ‘Chats’ tikken.
 En dan moet je de naam van de persoon zoeken in de zoekbalk.
 En als het bericht is gearchiveerd, wordt de naam van de persoon weergegeven en kun je erop tikken om een ​​nieuw gesprek te openen.

U kunt ervoor kiezen om uw Facebook-gegevens te downloaden; dit komt doordat Facebook berichten enige tijd bewaart voordat ze volledig van de server worden verwijderd. Op deze manier kunt u uw verwijderde berichten nog steeds terugvinden door gewoon uw Facebook-gegevens te downloaden.

 Nu moet je rechtsboven op de Facebook-pagina de pijl omlaag selecteren.
 Daarna moet u de optie Instellingen> Uw Facebook-informatie selecteren.
 Vervolgens moet u de optie ‘Uw informatie downloaden’ selecteren en vervolgens ook ‘Bekijken’
 En nu bovenaan de huidige pagina zijn er opties waar u kunt kiezen hoe u de download wilt opmaken, zoals HTML.
 Vervolgens moet je ‘Berichten’ selecteren als dit nog niet is aangevinkt. En u moet alles deselecteren dat u niet wilt downloaden.
 En dan moet je de optie ‘Bestand maken’ selecteren om de download te starten. Hierna wordt u mogelijk om uw wachtwoord gevraagd.
 Ten slotte, wanneer de download is voltooid, wordt deze afgeleverd op het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw Facebook-account.

Nu zou u tevreden moeten zijn met het resultaat, en als u problemen ondervindt, dient u onmiddellijk Contact Facebook Telefoonnummer te nemen. Dan word je binnen no-time bijgestaan ​​door de meest in aanmerking komende technici.