Hoe Handmatig Controleren Op Updates Voor Een McAfee Account?

Bent u op zoek naar geschikte oplossingen om handmatig te controleren op updates voor uw McAfee-account? Dan is dit de perfecte plek om te beginnen. Maar als u ook last heeft van andere gerelateerde McAfee-storingen, kunt u zonder aarzelen contact opnemen met het McAfee Customer Care-nummer. En dan helpen de hooggekwalificeerde experts u binnen de kortste keren met de beste oplossingen.

OPMERKING: u moet weten dat het McAfee-product standaard is geconfigureerd voor ‘Automatische updates’ en dat de software daarvoor zorgt.

Oplossingen1- U moet de genoemde stappen volgen om te controleren op updates met behulp van het McAfee-pictogram op uw bureaublad;

 Allereerst moet u dubbelklikken op het McAfee-pictogram op uw bureaublad.

 En dan moet u op de optie ‘PC-beveiliging’ klikken.

 Vervolgens moet u op de optie ‘Update McAfee App’ klikken en vervolgens ook op de knop ‘Controleren op updates’.

 U moet nu wachten tot de update is voltooid en dan moet een bericht u laten weten dat u up-to-date bent.

Stap2- het tweede proces is van het McAfee-schildpictogram naast de klok;

 U moet beginnen door met de rechtermuisknop te klikken op het McAfee-schildpictogram dat zich in het gedeelte ‘Melding’ in de rechterbenedenhoek van uw scherm bevindt. En als het McAfee-pictogram nu niet zichtbaar is, kunt u op de knop ‘Verborgen pictogrammen weergeven’ klikken.

 Hierna moet u op de knop ‘Controleren op updates’ klikken en als er een update beschikbaar is, wordt deze automatisch gedownload en op uw apparaat geïnstalleerd.

 U moet nu wachten tot de update is voltooid en er verschijnt een bericht dat u laat weten wanneer u up-to-date bent.

Wanneer u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u hiermee tevreden moeten zijn. Als u echter problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met het bellen Mcafee Klantenservice. De ijverige technici zullen u onmiddellijk verder begeleiden met de nodige oplossingen.