Hoe Importeert U Uw Contacten Naar Het Linkedin Account?

U kunt uw netwerk uitbreiden door een lijst met LinkedIn-contacten te importeren. Hiermee worden alle contacten in uw adresboek eenmalig geüpload, samen met hun specifieke contactgegevens. We importeren en bewaren informatie over uw adresboekcontacten op periodieke basis om relevante contacten voor te stellen om contact mee te maken, om u relevante updates te laten zien en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons Privacybeleid. LinkedIn zal nooit een e-mail naar iemand sturen zonder eerst uw toestemming te hebben verkregen.

Als u uw contacten wilt importeren naar uw LinkedIn-account, volg dan de stappen die in dit artikel van LinkedIn klantservice Nederland worden genoemd.

Stappen om uw contacten naar het LinkedIn-account te importeren

1. Klik boven aan uw LinkedIn-homepage op het pictogram Mijn netwerk.
2. Klik in de linkerbalk van de LinkedIn-website op Verbindingen.
3. Klik in de rechterrail op Meer keuzes.
4. Typ uw e-mailadres in de daarvoor bestemde ruimte of selecteer een serviceprovider in het vervolgkeuzemenu onder het tekstvak.
5. Als uw e-mailprovider niet wordt ondersteund, kunt u nog steeds e-mailuitnodigingen verzenden om verbinding te maken.
6. Tik op Doorgaan.
7. U wordt doorgestuurd naar een lijst met uw bestaande LinkedIn-contacten.
8. U kunt: De contacten selecteren die u wilt uitnodigen door de vakjes naast hun naam aan te vinken.
9. Klik op Verbindingen toevoegen om uitnodigingen te verzenden.
10. Als u niemand wilt uitnodigen, klikt u op Overslaan.
11. U wordt doorgestuurd naar een lijst van uw contacten die nog geen LinkedIn-profiel hebben.
12. Als u eerder uw mobiele contacten hebt geïmporteerd, ziet u mogelijk telefoonnummers van contacten (deze contacten ontvangen een sms-uitnodiging om deel te nemen).
13. Om ze uit te nodigen om lid te worden van LinkedIn en met u in contact te komen, klikt u op Toevoegen aan netwerk; of selecteer Overslaan als u niemand wilt uitnodigen.

Opmerking: afhankelijk van uw geografische regio kunt u mogelijk geen contactpersonen uitnodigen die nog geen lid zijn van LinkedIn.

Heb je hulp nodig bij iets anders op je LinkedIn? Een LinkedIn-ondersteuningsagent is er altijd om u de juiste assistent te bieden. U kunt Delhi me support Center bereiken via bellen, e-mailen of chatten. Bellen LinkedIn Contact Nummer of praat snel met alle LinkedIn-agenten voor vragen met betrekking tot de privacy-, beveiligings- of probleemoplossingsgids van LinkedIn.