Hoe Kan Ik Al Mijn Gekoppelde Gmail Accounts Bekijken?

  • Post author:
  • Post category:Gmail

Bent u op zoek naar een juiste procedure om alle gekoppelde Gmail-accounts te kunnen zien? En is het zo dat je al eerder een paar stappen hebt geprobeerd, maar niet hetzelfde lukte? Nu je deze plek hebt bereikt, zul je het proces zeker binnen de kortste keren doorlopen, omdat de beste oplossingen aan gebruikers worden geboden. Maar als u andere vragen en gerelateerde zaken heeft, kunt u het team van experts alleen bereiken bij Gmail Klantenservice Nederland . Daarna krijgt het team u de beste oplossingen die betrouwbaar en nuttig zijn om de Gmail-problemen effectief op te lossen.

Er zijn verschillende manieren waarop u toegang kunt krijgen tot de lijst met alle geautoriseerde websites; hieronder hebben we u echter een van de procedures gegeven die nauwkeurig zijn en u hoeft alleen de stappen dienovereenkomstig te volgen.

 De eerste stap waarmee u moet beginnen, is dat u naar uw Google-accountinstellingen moet gaan.
 En vervolgens moet u klikken op de optie ‘Beveiliging’ die u in het menu rechts aan de linkerkant ziet.
 Daarna zou u naar beneden moeten scrollen naar rechts onder de optie ‘Verbonden applicaties en sites’ en vervolgens moet u op dezelfde pagina op de knop ‘Toegang beheren’ klikken.
• Als u dit doet, moet u uit veiligheidsoverwegingen wellicht uw accountwachtwoord opnieuw invoeren.
 Nu krijg je op het weergegeven scherm een ​​lijst met alle sites die je op je Google-account hebt gebruikt. Het enige dat u hoeft te doen, is de lijst die wordt verstrekt door te nemen, en dan kunt u de toegang indien nodig intrekken voor een van de gekoppelde accounts, alleen door op de knop ernaast te klikken.

Nu u klaar bent met het volgen van de stappen, zou u helemaal klaar moeten zijn om te gaan. Maar als u problemen ondervindt bij het doorlopen van het proces, moet u onmiddellijk Bellen Gmail Nummer . De monteurs staan ​​dan direct voor u klaar.