Hoe Kan Ik De Google Achtergrond in Chrome Wijzigen?

Wilt u de Google-achtergrond in Chrome wijzigen? Als dat het geval is, wordt u geholpen om hetzelfde meteen te doen. En als u een aantal gerelateerde vragen heeft, moet u Bellen Google Nummer . En de experts zullen beschikbaar zijn om u betrouwbare oplossingen te bieden.

Volg de gegeven stappen zoals aangegeven om de juiste resultaten te krijgen:

  • U moet beginnen met toegang tot de Chrome-browserinstellingen. U kunt dit doen door de browser te openen en vervolgens moet u de drie puntjes selecteren die zich in de rechterbovenhoek bevinden. Dan moet u ook de ‘Instellingen’ selecteren in de vervolgkeuzelijst.
  • En nu, precies onder het gedeelte ‘Vormgeving’ op het tabblad ‘Chrome-instellingen’, moet je zoeken naar ‘Thema’s’ bovenaan. En als je geen thema hebt geïnstalleerd, zou je de ‘Open Chrome Web Store’ moeten zien en dan kun je het hier selecteren.

OPMERKING: als u nu al een achtergrondthema heeft en u hoeft het alleen maar te wijzigen, dan moet u het verwijderen door ‘Reset to default.

  • U moet nu een thema kiezen. Je hoeft alleen maar door de ‘Editors Picks’ te kijken die bovenaan staan, en dan moet je naar beneden scrollen door de andere groepen met thema-achtergronden. En als u iets specifieks zoekt, kunt u de zoekbalk in de linkerbovenhoek van de pagina gebruiken.
  • Als u nu een thema-achtergrond heeft gekozen, hoeft u deze alleen maar te selecteren en vervolgens moet u ook de blauwe knop ‘Toevoegen om door te gaan’ selecteren in de rechterbovenhoek. En dan wordt het automatisch toegepast op de Chrome-browser.
  • Ten slotte merkt u misschien dat de kleuren bovenaan de browser veranderen; het hangt ervan af welk thema je hebt gekozen. En als dat niet het geval is, kunt u gewoon een nieuw tabblad of venster openen om de achtergrondafbeelding en kleuren van het thema te zien.

Als u klaar bent met de bovenstaande stappen, moet u klaar zijn. Als u een probleem tegenkomt, moet u onmiddellijk contact opnemen met Google Nederland . De technici staan ​​klaar om de problemen op te lossen.