Hoe Kan Ik Iemand Op Linkedin Blokkeren Of Deblokkeren?

Heb je hulp nodig om iemand op LinkedIn te kunnen blokkeren en deblokkeren? Nou, dan zou je helemaal geen spijt hebben van je beslissing, want je bent op de juiste plek terechtgekomen. En hier in deze blog word je binnen no-time geholpen. Als u echter ook andere gerelateerde vragen heeft, moet u zonder aarzelen contact opnemen met het LinkedIn telefoonnummer. En het team van toegewijde experts zal u onmiddellijk de benodigde oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om een ​​persoon in uw LinkedIn-account te blokkeren; u hoeft alleen de stappen dienovereenkomstig te volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

1. Allereerst moet je LinkedIn openen en vervolgens navigeren naar het profiel van de persoon die je wilt blokkeren.
2. Nadat je dit hebt gedaan, moet je de optie ‘Meer’ selecteren en vervolgens de knop ‘Melden/Blokkeren’ uit de lijst kiezen.
3. En nu zal LinkedIn u vragen of u wilt ‘Blokkeren (naam lid). En dan moet u de knop ‘Blokkeren’ selecteren om de geselecteerde gebruiker te blokkeren.
4. Als u echter van gedachten verandert, hoeft u zich geen zorgen te maken, en u kunt het eenvoudig omkeren.

Om een ​​persoon te deblokkeren, moet je de onderstaande stappen volgen zoals aangegeven;

1. U moet beginnen met het openen van uw profielinstellingen door het ‘Ik’-pictogram te selecteren.
2. En dan moet je naar het gedeelte ‘Instellingen en privacy’ navigeren.
3. Vervolgens moet u in het gedeelte ‘Zichtbaarheid’ de optie ‘Zichtbaarheid van uw LinkedIn-activiteit’ selecteren.
4. En nu hoef je alleen maar de knop ‘Blokkeren’ te selecteren en vervolgens ook de knop ‘Wijzigen’ te selecteren.
5. Eindelijk zou je de lijst met leden moeten kunnen zien die je hebt geblokkeerd. U hoeft alleen de naam van de persoon die u wilt deblokkeren te vinden en vervolgens de knop ‘Deblokkeren’ te selecteren, deze staat direct naast zijn naam.

Als u klaar bent met het doorlopen van de genoemde stappen, zou u goed moeten zijn om hetzelfde te beheren. Maar als u problemen ondervindt, kunt u bellen LinkedIn nummer. Dan begeleiden de monteurs u meteen naar de meest geschikte oplossingen.