Hoe Kan Ik Meerdere Gmail Accounts Ontkoppelen Met De Browser?

Bent u op zoek naar geschikte oplossingen om uw meerdere Gmail-accounts te ontkoppelen via de browser? Dan zou je overweldigd zijn om te weten dat je precies de juiste blog hebt gevonden, want hier hoef je helemaal geen spijt te hebben van je beslissing. Maar als u ook last heeft van andere gerelateerde problemen of vragen, dan bent u slechts een telefoontje verwijderd. U heeft zojuist Bellen Gmail Telefoonnummer zojuist bereikt. Waarna de experts u direct helpen met de meest betrouwbare oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om uw Gmail-accounts te ontkoppelen met behulp van de browser; u hoeft alleen de instructies zorgvuldig te volgen om de juiste resultaten te krijgen:

  •  Het eerste dat u hoeft te doen, is uw ‘Profielafbeelding of avatar’ selecteren. Deze wordt weergegeven in de rechterbovenhoek van het huidige scherm.
  •  En nu, wanneer het nieuwe menu verschijnt, moet u de optie ‘Afmelden bij alle accounts’ selecteren onder aan de pagina.
  •  Daarna wordt u uitgelogd bij Google en ook ontkoppeld van uw account in alle Google-services.

Als u zich afmeldt, wordt u afgemeld bij het huidige account en bij alle andere Gmail-accounts die eraan zijn gekoppeld.

En als u het eenvoudig wisselen van Gmail-account weer wilt inschakelen, moet u op beide accounts inloggen.

Volg onderstaande stappen om de geschiedenis van het gekoppelde account te verwijderen:

  •  Nu moet u op de inlogpagina de optie ‘Een account verwijderen’ selecteren.
  •  En dan zou je moeten klikken op het rode – (minteken) naast een account dat je wilt verwijderen.
  •  Eindelijk, in het volgende venster, hoef je alleen maar op de knop ‘Ja, Verwijderen’ te klikken om te bevestigen.

Als u eenmaal grondig klaar bent met de bovenstaande stappen, zou u hetzelfde probleemloos moeten kunnen afhandelen. Als u echter met een of ander probleem wordt geconfronteerd, moet u contact opnemen met het Gmail Klantenservice Nummer. En dan is het team van toegewijde technici onmiddellijk beschikbaar om u te begeleiden met de behoeften die nodig zijn.