Hoe Kan Ik Mijn Hotmail Account Synchroniseren Met Outlook?

Staat u voor een probleem bij het synchroniseren van uw Hotmail-account met uw Outlook-account? Nu u naar deze blog bent gekomen, zult u niet teleurgesteld zijn over de resultaten, aangezien u hier alleen wordt begeleid met geschikte oplossingen. Maar als je ook hulp nodig hebt bij andere Hotmail-problemen of als je een aantal gerelateerde vragen hebt, dan hoef je je zorgen hier gewoon achter te laten. Het enige wat je hoeft te doen is het initiatief te nemen en een draai te geven aan het Hotmail Bellen Nummer . Dan zullen de experts u voorzien van wat nodig is.

Hieronder volgen de stappen om uw Windows Live Hotmail-account te synchroniseren met uw Outlook:

  • Ga eerst naar Outlook.com en selecteer vervolgens het tandwielpictogram voor instellingen in de rechterbovenhoek om het menu ‘Snelle instellingen’ te openen.
  • En nu moet je de optie ‘Bekijk alle Outlook-instellingen’ selecteren die onderaan het menu staat.
  • En dan moet je de optie ‘E-mail synchroniseren’ op de volgende pagina selecteren.
  • Nu, direct onder het gedeelte ‘Verbonden accounts’, moet u de optie ‘Ander e-mailaccount’ selecteren.
  • Daarna moet u op de pagina ‘Uw account verbinden, een weergavenaam invoeren, dit is de naam die de ontvangers zullen zien wanneer u ze een e-mailbericht stuurt. En u moet ook het volledige Hotmail-e-mailadres en het wachtwoord invoeren in de velden van de e-mail die u met uw Outlook-account wilt verbinden.

OPMERKING: als u nu de authenticatie in twee stappen heeft ingeschakeld voor uw verbonden account, moet u ook een wachtwoord voor dat account maken.

  •  Eindelijk hoeft u alleen maar op OK te klikken en bent u klaar om te beginnen.

Als u klaar bent met het volgen van de bovengenoemde stappen, zou u zonder problemen toegang moeten hebben tot uw Hotmail-account via uw Outlook-account. Als u problemen ondervindt, moet u rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice van Hotmail voor onmiddellijke reactie. De monteurs begeleiden u direct verder met de meest betrouwbare oplossingen.