Hoe Kan Ik Mijn Locatie Toevoegen Aan Een Bestaand Facebook Bericht?

Kijk je ernaar uit om je locatie toe te voegen aan een bestaand Facebook-bericht? Welnu, dan bent u eindelijk op de juiste site terecht, want hier in deze blog wordt u onmiddellijk begeleid met nauwkeurige oplossingen. En als u hulp nodig heeft bij andere Facebook-problemen of vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met het Facebook Telefoonnummer . En u wordt dan direct bijgestaan ​​door de experts, die u absoluut betrouwbare oplossingen zullen bieden. U kunt er zeker van zijn dat u niet teleurgesteld zult zijn in de resultaten, aangezien het team goed gekwalificeerd en ervaren is om volledig bruikbare oplossingen te bieden die effectief zijn.

De volgende stappen die hieronder worden vermeld, zijn om uw locatie met uw computer toe te voegen aan een bestaand bericht op uw Facebook; u moet gewoon de instructies volgen om de juiste resultaten te krijgen:

  • Allereerst moet u op uw profielfoto klikken die bovenaan de Facebook-pagina te zien zal zijn.
  • Je moet dan naar beneden scrollen naar het bericht en op de drie horizontale stippen klikken in de rechterbovenhoek van het bericht.
  • Daarna moet je op de optie ‘Bericht bewerken’ klikken.
  • En je moet ook op de drie horizontale stippen klikken die rechtsonder op de huidige pagina staan, en dan moet je op het pictogram ‘Inchecken’ klikken.
  • U moet nu op de optie ‘Waar ben je?’ Klikken om een ​​locatie te zoeken, of je kunt ook een locatie selecteren uit de onderstaande lijst
  • Eindelijk hoeft u alleen maar op de knop ‘Opslaan’ te klikken.

Opmerking: je kunt er zelfs voor kiezen om te leren hoe je ‘Inchecken bij een locatie of een locatie aan je nieuwe bericht toevoegt’ door op de meegeleverde blauwe link te klikken.

Als je klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou je zonder problemen toegang moeten hebben tot je Facebook. Maar voor het geval u problemen ondervindt, moet u Bellen Facebook Nummer . De monteurs begeleiden u dan in een mum van tijd verder met de instructies.