Hoe Lost U Paypal Fout 104 Moeiteloos Op?

PayPal is een ongelooflijk betalingsplatform dat wereldwijd door honderdduizenden mensen wordt gebruikt. Hoewel u uw PayPal-rekening gemakkelijk kunt gebruiken om geld naar iedereen te sturen, kunt u af en toe in de problemen komen tijdens het gebruik van de site. Verschillende klanten hebben contact opgenomen met onze PayPal-ondersteuning met meldingen dat ze de probleemcode 104 op hun PayPal-rekening hebben gekregen. Als u hetzelfde probleemnummer op uw PayPal-rekening tegenkomt, raadpleegt u dit artikel voor een snelle oplossing.

PayPal-foutcode 104 kan om verschillende redenen op uw PayPal-rekening worden weergegeven. U kunt uw PayPal-rekening mogelijk niet gebruiken en geen betalingen doen als u deze foutcode ziet. Daarom is het belangrijk dat u dit probleem onmiddellijk oplost. Deze foutcode kan in een paar eenvoudige stappen worden opgelost. Ga daarom verder met de procedures die hieronder door PayPal klantenservice in dit artikel worden beschreven.

Stappen om PayPal-fout 104 moeiteloos op te lossen

1. Doe een poging om te betalen met uw PayPal-rekening.
2. Als u via een link bij PayPal komt, kiest u ervoor om naar de hoofdpagina van PayPal te gaan en de betaling af te ronden.
3. Sluit het betalingsgedeelte en open het opnieuw.
4. Zorg ervoor dat het bedrag van de transactie het saldo op de betaalrekening niet overschrijdt.
5. Neem contact op met de verkoper voor aanvullende informatie over het probleem; zij kunnen u een directe betalingslink verstrekken.
6. Zorg ervoor dat er geen internetverbindingen aanwezig zijn.
7. Neem contact op met uw bank om te bepalen of uw eerste betaling is geweigerd.
Zorg er bovendien voor dat u tijdens het proces een up-to-date app of browser gebruikt.

Heeft u extra hulp nodig? Bellen PayPal klantenservice telefoonnummer en spreek onmiddellijk met een lid van onze PayPal-medewerkers. Ons PayPal-ondersteuningsteam is 24 uur per dag beschikbaar om u alle tools en mogelijkheden te bieden die nodig zijn om u te helpen en problemen snel op te lossen. We zijn altijd beschikbaar, dus neem vandaag nog contact op met onze PayPal-medewerkers via telefoon, e-mail of livechat om de meest relevante antwoorden in de kortst mogelijke tijd te ontvangen.