Hoe Skype Chat Geschiedenis Te Verwijderen

  • Post author:
  • Post category:Skype

Skype is een van de eenvoudigste communicatiemethoden waarmee u een alternatieve communicatiemethode kunt gebruiken als spraak, inhoud en video. Dankzij de ingebouwde componenten kunt u expresberichten verzenden en op een natuurlijke manier worden beschermd. Elk afzonderlijk bericht wordt aanzienlijk opgeslagen, of het nu wordt verzonden of niet. Op een gegeven moment komt er echter een moment dat je je totale chatberichten moet wissen. Er kunnen tal van omstandigheden zijn waarin u het chatbericht mogelijk moet wissen.

Deze applicatie wordt gebruikt als onderdeel van een organisatie; er is veel belangrijke informatie die moet worden bewaard van uw partner of iemand. In het geval dat u ook dergelijke alarmerende omstandigheden heeft met uw toepassing, gebruik dan gewoon deze gegeven stappen. Op deze manier kunt u uw berichten wissen of u kunt ook Skype Klantenservice bellen.

De stappen volgen om de Skype-geschiedenis te wissen

• Open uw Skype-venster en ga naar de menubalk. Hier moet je op “Apparaat” tikken en daarna op opties klikken.
• Ga naar het menu aan de rechterkant en tik op IM en SMS. Ga nu naar de rechterbenedenhoek en tik op Geavanceerde instellingen weergeven.
• Zoek daar nu een regel “Houd geschiedenis voor”. Hier ontdekt u een knop waarop u een vinkje moet zetten om de geschiedenis te wissen. Met dit menu kunt u op dezelfde manier een ideale mogelijkheid om de geschiedenis op te slaan wijzigen.
• Momenteel wordt de hele geschiedenis gewist door te handelen met berichten die in de toekomst komen.

Met deze hierboven aangegeven stappen kunt u zonder veel moeite uw chatgeschiedenis wissen. U kunt op dezelfde manier uw chatgeschiedenis wissen van tal van verschillende gadgets zoals een tablet, iPhone, iPad en tal van andere. Als u nog een probleem ontdekt of binnen een paar seconden uw aanvraag moet wissen, dan kunt u snel samenwerken met Skype Klantenservice-specialisten, deze specialisten kunnen u zonder veel moeite helpen bij alle denkbare benaderingen voor het oplossen van problemen met dit programma .

Deze applicatie is een manier van leven en een enorme berichtenwinkel. Beveiliging van berichten is absoluut noodzakelijk en dit kan moeiteloos worden afgerond met een legitieme Klantenservice van Bellen Skype Nummer specialisten.