Hoe U Een Verloren Google Account Terugkrijgt

Google is tegenwoordig de krachtigste technologietool geworden, aangezien iedereen in zijn dagelijkse leven digitale services gebruikt en het is niet mogelijk om zelfs zonder digitale services te denken. Daarom is een Google-account voor iedereen een noodzaak geworden omdat het meer biedt dan een online platform dat alleen wordt gebruikt voor zoeken. Een Google-account is vereist voor toegang tot talloze nuttige applicaties en andere digitale platforms. Google-services bieden naadloos hulp bij alledaagse taken, zoals het synchroniseren van uw Gmail met uw Google-agenda en Google Maps, Google pay, YouTube en zijn eindeloze services.

Als u even de controle over uw Google-account verliest, kan dit een enorm verlies veroorzaken. Aangezien de wereld verbonden is met Google-services, begrijpen we dat onze gebruikers eens in een blauwe maan problemen kunnen ondervinden met hun Google-accounts en om ervoor te zorgen dat onze klanten snel hulp kunnen krijgen van ons technische ondersteuningsteam dat toegankelijk is via Google Contact Nummer.

Er zijn veel redenen waarom gebruikers de controle over hun Google-account kunnen verliezen en hier in dit artikel bieden we enkele oplossingen waarmee u weer toegang tot uw account kunt krijgen. Volg de onderstaande richtlijnen als een gebruiker het opgeschorte Google-account wil herstellen.

 Open uw Chrome-browser en ga naar de online helpportal van Google-account.
 Ga om uw Google-account te herstellen.
 Voer uw e-mail-id in voor het account dat u wilt herstellen.
 Vul de gevraagde informatie in de vakken op uw venster in.
 Rond het proces af en klik op verzenden.
 Na de inzending moet een gebruiker twee dagen wachten om een ​​antwoord van Google te krijgen voor het beoordelen van uw herstelverzoek.

Herstel uw account met behulp van het telefoonnummer dat aan Google-account is gekoppeld.

 Zoek de herstelpagina van Google-account.
 Ga naar accountherstel.
 Klik op Aanmelden in het venster en voer een geldig telefoonnummer in dat is geregistreerd bij het Google-account en klik op Volgende.
 Voer het laatste wachtwoord in, onthoud en u krijgt een code op uw telefoonnummer, klik op de link en bevestig uw accounteigendom.
 Ga naar een nieuw wachtwoord instellen en maak een sterk nieuw wachtwoord en sla het op.
 Nu kunnen gebruikers inloggen met een nieuw wachtwoord.

Soms verwijderen gebruikers hun Google-account per ongeluk of om een ​​andere reden, maar wat als ze hun verwijderde account willen herstellen? Maakt u zich geen zorgen, het is heel eenvoudig: gebruikers kunnen onze klantenservice bellen om direct hulp te krijgen bij het herstellen van hun verloren account en gebruikers kunnen binnen 30 dagen na de verwijdering gemakkelijk handmatig teruggaan naar hun Google-account, of dit nu permanent of tijdelijk is.

Volg deze stappen om het verwijderde Google-account te herstellen

 Allereerst moeten gebruikers naar de accountherstelpagina gaan.
 Voer uw inloggegevens in, zoals het e-mailadres en wachtwoord, en klik op Volgende.
 Nu wordt uw aangevraagde account geverifieerd door Google door de details en het bijbehorende telefoonnummer en herstel-e-mailadres te verifiëren.
 Gebruikers krijgen een verificatiecode voor een van de opties, voeren de code in en klikken op de optie Verzenden.
 Voer nu een nieuw wachtwoord in en bevestig opnieuw door het opnieuw in te voeren wanneer daarom wordt gevraagd.
 Door deze stappen te volgen, kunt u gemakkelijk weer toegang krijgen tot uw Google-account.

U kunt een permanent verwijderd Gmail-account heel gemakkelijk herstellen na het volgen van de bovenstaande stappen. Maar als u nog steeds niet bekwaam genoeg bent om uw verwijderde Gmail-account te herstellen of een andere vraag heeft, neem dan contact op met het beste klantenserviceteam van technische ingenieurs van Google en leidinggevenden van klantenondersteuning via Bellen Google Telefoonnummer en krijg 24 uur per dag hulp zonder gedoe. Het klantondersteuningsteam van Google staat bekend om de beste behandeling van klanten door het verstrekken van tools en training aan onze leidinggevenden om alleen de beste service te leveren aan onze gewaardeerde gebruikers wereldwijd.