Hoe Verander Ik De E-mail Meldingen Van Mijn Gmail Account?

  • Post author:
  • Post category:Gmail

Probeert u de e-mailmeldingen van uw Gmail-account te wijzigen, maar kunt u dit niet doen? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken, u wordt begeleid met de juiste stappen. En als u andere Gmail-vragen heeft, kunt u op elk gewenst moment rechtstreeks contact opnemen met Gmail Klantenservice Nederland voor relevante oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om de e-mailmeldingen in / uit te schakelen. U kunt alleen e-mailmeldingen ontvangen in Google Chrome, Firefox of Safari wanneer u bent aangemeld bij Gmail en het wordt geopend in uw browser:

Opmerking: u moet er rekening mee houden dat als u alle meldingen in uw respectieve browser heeft gesloten, u geen meldingen kunt zien.

 De eerste stap die u moet nemen, is dat u Gmail op uw computer moet openen.
 En nu moet u rechtsboven op de weergegeven pagina klikken op het tandwielpictogram Instellingen> Alle instellingen bekijken ’
 Nu moet u naar beneden scrollen en naar het gedeelte ‘Bureaubladmeldingen’ gaan.
 Daarna moet u naar ‘Nieuwe e-mailmeldingen aan, belangrijke e-mailmeldingen aan of de e-mailmeldingen uit ‘selecteren.
 En tot slot, onderaan de huidige pagina, moet u op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ klikken.

Opmerking: als je nu de ‘Inbox-categorieën’ gebruikt en je hebt de meldingen ingeschakeld voor nieuwe e-mail, dan moet je weten dat je alleen de meldingen krijgt voor de berichten die in de primaire categorie vallen. Maar als u de meldingen voor de vereiste e-mail heeft ingeschakeld, krijgt u de meldingen voor alles dat is gemarkeerd als ‘Belangrijk’

Kunt u uw e-mailmeldingen niet zien?

Als u vervolgens Windows 10 gebruikt, kunt u de meldingen buiten uw internetbrowser zien. U hoeft alleen de Chrome-meldingen in Windows Action Center in te schakelen.

Als u klaar bent met het volgen van de gegeven stappen, zou u zonder problemen toegang moeten hebben. Als u echter problemen ondervindt, moet u Bellen Gmail Nummer gebruiken. En dan zorgen de goed opgeleide monteurs in een mum van tijd voor passende oplossingen.