Hoe Verander Ik Mijn Telefoonnummer Op Een Instagram Account?

Kijk je ernaar uit om je telefoonnummer op je Instagram-account te wijzigen? Dan zult u er geen spijt van krijgen om naar deze blog te komen, want hier wordt u dienovereenkomstig geholpen met de meest betrouwbare oplossingen. En als je hulp nodig hebt bij andere gerelateerde Instagram-problemen of vragen, dan moet je meteen een Bellen Instagram Klantenservice Nummer geven. Waarna de toegewijde experts u helpen met eersteklas oplossingen. En het team zorgt ervoor dat u de beste services en oplossingen krijgt.

Hieronder volgen de stappen om uw telefoonnummer op uw Instagram-account te wijzigen; u hoeft alleen de instructies te volgen om het goed te doen:

• Beginnend met het feit dat u bent ingelogd op uw Instagram-account, moet u toegang krijgen tot uw profiel door op het ‘Uw profielpictogram’ in het onderste menu te tikken (dit voor de mobiele app) of u kunt ‘Uw profielpictogram’ selecteren in de rechterbovenhoek van het huidige scherm (via internet). Daarna moet u Profiel ’selecteren in de vervolgkeuzelijst.
• Vervolgens moet u de optie ‘Profiel bewerken’ selecteren.
• Daarna moet je zoeken naar het veld ‘Telefoon of telefoonnummer’ waarin je oude telefoonnummer staat, en dan moet je het verwijderen en in plaats daarvan je nieuwe telefoonnummer typen.

OPMERKING: en als u ook een zakelijk account heeft, moet u op de link ‘Instellingen voor persoonlijke gegevens’ onderaan de mobiele app tikken om het veld ‘Telefoon’ te vinden.

• U moet nu op de knop ‘Gereed’ tikken in de rechterbovenhoek (van een mobiele app) of u kunt de blauwe knop ‘Verzenden’ selecteren (voor internet).

Als je klaar bent met het doorlopen van de bovengenoemde stappen, zou je zonder problemen toegang moeten hebben tot je Instagram-account. Mocht u echter tegen enkele problemen aanlopen, dan kunt u direct contact opnemen met Instagram Telefoonnummer . De technici staan ​​altijd klaar om u binnen de kortste keren de benodigde oplossingen te bieden, en ze zijn toegewijd om volledig opgeloste resultaten te geven.