Hoe Verwijder Ik Bestanden Permanent Met Google Documenten?

Wilt u leren hoe u bestanden permanent kunt verwijderen met Google Documenten? Wel, dan ben je vast en zeker binnen de kortste keren geholpen met de handigste stappen. En als u andere gerelateerde problemen heeft, kunt u altijd contact opnemen met het Google Customer Care-nummer. Dan zullen de meest efficiënte experts u onmiddellijk de beste oplossingen ooit bieden.

Hieronder volgen de stappen om bestanden in Google Drive te verwijderen met uw computer:

  • Nu moet je eerst de Google Drive-website bezoeken en daarna moet je indien nodig inloggen op je account.
  • Hierna moet u de map of het bestand selecteren dat u wilt verwijderen. En als u meer dan één item tegelijk wilt selecteren, moet u de toetsen ‘Ctrl’ of Command’ ingedrukt houden terwijl u de selectie maakt.
  • En nu moet je het prullenbakpictogram selecteren dat zich in de rechterbovenhoek van het scherm bevindt. Waarna de bestanden onmiddellijk naar de map ‘Prullenbak’ worden verplaatst.

Als u bestanden wilt verwijderen met uw mobiele telefoon, kunt u de onderstaande stappen volgen:

  • Allereerst moet u het bestand of de map lokaliseren die u wilt verwijderen. En nu kunt u ernaar zoeken of er gewoon handmatig door bladeren via het tabblad ‘Bestanden’.
  • Je moet nu op het menu ‘Drie stippen’ ernaast tikken en de knop ‘Verwijderen’ kiezen.

Als u meer dan één item tegelijk wilt verwijderen, moet u het eerste item aanraken en vasthouden, en vervolgens blijven tikken voor de andere items. Je moet nu op het prullenbakpictogram bovenaan tikken als je op deze manier gaat.

  • Eindelijk moet je hetzelfde bevestigen door de knop ‘Verplaatsen naar prullenbak’ te selecteren.

Zodra u het hierboven gegeven proces dienovereenkomstig hebt voltooid, moet u er goed aan doen om hetzelfde op elk moment zelf af te handelen. Maar als u een probleem ondervindt, moet u Contact opnemen met Google nummer. En de monteurs zorgen ervoor dat u direct verder wordt begeleid met relevante oplossingen.