Hoe Verwijder Je Alle E-Mails Van Je Gmail-Account In Een Keer?

  • Post author:
  • Post category:Gmail

Gmail is een van de producten van Google waarmee je hier je contact kunt beheren en uitnodigingen kunt versturen via een agenda. Het biedt ook de opslagfaciliteit aan de gebruikers; gebruikers kunnen hun belangrijke e-mails en apparaatgegevens opslaan in hun Gmail-account. In principe is het bedoeld om e-mail te delen en te ontvangen, maar verder is het verbeterd met veel verrassende functies en helpt het de gebruiker om dingen in zijn account te beheren. Zelfs Gmail-gebruikers kunnen hun account koppelen aan een ander account zoals Facebook, YouTube enzovoort.

Als je je Gmail-dingen overbelast, kun je er gemakkelijk verlichting van krijgen door je account te formatteren. Als uw inbox overstroomt met e-mails en spam, kunt u geen e-mail van andere gebruikers ontvangen en kunt u belangrijke e-mail missen.

Om gegevens van uw Gmail-account op te maken, kunt u dat doen door aan deze punten te werken:

1. Open uw systeem en surf op internet en typ Gmail in de zoekmachine
2. Zodra de aanmeldingspagina is geopend, voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in om succesvol in te loggen
3. Ga naar alle e-mails en klik in het selectievak linksboven en klik op alles selecteren en klik op het tabblad Verwijderen.
4. Ga vervolgens naar de prullenbak en wis ook daar alle verwijderde e-mails.

Als je vastzit in een puinhoop om een ​​technische fout in je apparaat op te lossen, aarzel dan niet om het bellen Gmail telefoonummer team en met hen te praten. Het team van experts zal u helpen en u de beste oplossingen bieden en ervoor zorgen dat u niet met andere technische problemen blijft zitten. Wij zijn het onafhankelijke externe bedrijf dat de technische ondersteuning over de hele wereld biedt en ook diensten levert aan uw deurruimte. U kunt ons bereiken via bellen, livechat, e-mail en andere manieren. Als u meer over ons wilt weten, kunt u bovendien onze website en het gedeelte over ons doornemen.