Hoe Voeg Ik Een E-mailadres Toe Aan Google Agenda?

Heb je hulp nodig om een ​​e-mailadres aan je Google Agenda te kunnen koppelen? Als dat zo is, dan bent u zeker op de juiste site terecht. Maar als u ook hulp nodig heeft met andere gerelateerde vragen, moet u meteen bellen op het Google Klantenservice Nederland. En dan zullen de goed opgeleide experts u in een mum van tijd van het nodige voorzien.

Hieronder volgen de stappen om aan de slag te gaan en uw e-mailadres aan de Google Agenda toe te voegen:

• Nu moet u eerst Gmail openen in een nieuw webbrowsertabblad of -venster.
• En dan moet u ook het e-mailbericht openen dat u aan uw Google Agenda wilt toevoegen.
• Vervolgens moet u de knop ‘Meer’ selecteren, die wordt weergegeven door drie verticaal uitgelijnde stippen; het staat aan de rechterkant van de Gmail-werkbalk, net boven de onderwerpregel van de e-mail.
• En nu in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt, moet je de optie ‘Evenement maken’ selecteren.
• U krijgt een nieuw tabblad geopend; het laadt het scherm voor het maken van Google Agenda-evenementen. En de meeste details van e-mailberichten zijn vooraf ingevuld in de evenementenvelden. Dit omvat ook de onderwerpregel en de inhoud van de tekst. Hier kunt u doorgaan en de velden bewerken. En indien nodig kunt u de datum en tijd van de gebeurtenis en herinneringen die u wilt instellen wijzigen.

TIP: Houd er rekening mee dat de bijlagen die deel uitmaakten van de originele e-mails ook zijn opgenomen in de gebeurtenis ‘Agenda’.

• Eindelijk, als je tevreden bent met de nieuwe afspraakdetails, moet je de knop ‘Opslaan’ selecteren om de afspraak vast te leggen in je Google Agenda. En hier heb je ook de mogelijkheid om gasten uit te nodigen om het evenement te bekijken of te bewerken.

Nadat u klaar bent met het voltooien van het bovenstaande proces, zou u helemaal klaar en klaar moeten zijn om hetzelfde te openen. En als u een probleem tegenkomt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met het Google-klantenservice nummer. Dan begeleiden de monteurs u direct met passende oplossingen.