Hoe Voeg Ik Een Microsoft Account Toe Aan Mijn Xbox Console?

  • Post author:
  • Post category:Xbox

Wil je leren hoe je een Microsoft-account toevoegt aan je Xbox-console? Dan heb je eindelijk precies de juiste blog bereikt. En hier wordt u direct geholpen met nauwkeurige oplossingen. Maar als u nog andere gerelateerde vragen heeft, neem dan contact op met de Xbox Klantenservice Bellen . En de experts bieden u dan binnen no-time de benodigde oplossingen. U zult zeker geen spijt krijgen van uw beslissing wanneer u uw problemen en vragen krijgt van de ter beschikking gestelde experts.

Hieronder volgen de stappen om uw Microsoft-account toe te voegen aan een Xbox-serie of uw Xbox-console; u hoeft alleen maar de instructies te volgen om de juiste resultaten te krijgen:

 Allereerst moet je op de Xbox-knop drukken om de guide te openen.
 En dan moet je de ‘Profiel en systeem> Toevoegen of schakelen> Nieuwe toevoegen’ opties selecteren.
 Daarna moet u het e-mailadres invoeren van het Microsoft-account dat u wilt toevoegen, en vervolgens moet u de knop ‘Enter’ selecteren.

BELANGRIJK: u moet ervoor zorgen dat u de optie ‘Nieuw account ophalen’ niet selecteert, tenzij u dat wilt. En als u dit selecteert, betekent dit dat u een geheel nieuw Microsoft-account moet maken.

 U moet nu het wachtwoord invoeren voor uw Microsoft-account dat u wilt toevoegen, en vervolgens moet u de ‘Enter’ -knop selecteren.
 En nu moet u de Microsoft-serviceovereenkomst en privacyverklaring lezen, en dan moet u de knop ‘Ik ga akkoord’ selecteren.
 Nu, eindelijk, u hoeft alleen maar de stappen te volgen om uw ‘Aanmelding en beveiliging’ voorkeuren te configureren als u uw Microsoft-account aan de Xbox One-console wilt toevoegen.

Als u klaar bent met het doorlopen van de genoemde stappen, zou u deze gemakkelijk moeten kunnen openen. En mocht u een storing tegenkomen, dan kunt u altijd contact opnemen met Xbox Telefoonnummer wanneer u maar wilt. Dan krijg je direct de hulp van de monteurs.