Hoe Wijzig Ik Mijn Facebook Wachtwoord Via Het Bureaublad?

Kijk je uit naar betrouwbare oplossingen om je Facebook-wachtwoord via de desktop te kunnen wijzigen? Als dat zo is, zou je er geen spijt van krijgen om hier te komen, want je wordt begeleid met de meest geschikte en nuttige oplossingen. En als je ook hulp nodig hebt bij andere gerelateerde Facebook-problemen, hoef je alleen maar het opgegeven Facebook klantenservice nummer bellen zonder enige aarzeling. En dan helpen de goed opgeleide experts u in een mum van tijd met de relevante oplossingen. En dan zult u zeker alle gerelateerde problemen effectief hebben opgelost.

De volgende stappen die hieronder worden vermeld, zijn om het wachtwoord van uw Facebook-account op uw bureaublad te wijzigen; volg gewoon de instructies om de gewenste oplossingen te krijgen:

1. Allereerst moet u met een browser naar de officiële Facebook-site gaan en vervolgens moet u inloggen als u niet automatisch bent aangemeld.
2. Daarna moet je op de naar beneden klikken in de rechterbovenhoek van het huidige venster.
3. En dan moet u op de optie Instellingen klikken die zich onderaan het menu bevindt.
4. U moet nu op de knop ‘Beveiliging en inloggen’ klikken, deze ziet u linksboven in het venster.
5. Vervolgens moet u naar beneden scrollen en op de knop ‘Wachtwoord wijzigen’ klikken.
6. Nu moet u uw huidige wachtwoord invoeren in het gegeven bovenste veld.
7. Hierna moet u een nieuw wachtwoord typen in het daarvoor bestemde tekstveld.
8. En nu zou u het nieuwe wachtwoord opnieuw moeten typen in het onderste veld.
9. Eindelijk, eindelijk, hoef je alleen maar op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ te klikken. En nu zou je Facebook-wachtwoord moeten worden gewijzigd.

Als je eenmaal klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou je helemaal goed moeten zijn om aan de slag te gaan met het nodige. Maar mocht je ergens tegenaan lopen, neem dan direct contact op met Facebook Telefoonnummer. En dan zullen efficiënte technici u zo snel mogelijk direct begeleiden met de beste oplossingen.