Nauwkeurige Stappen Voor Het Maken Van Een Nieuw Hotmail Account

Wil je nauwkeurige stappen om een ​​nieuw Hotmail-account aan te kunnen maken? Welnu, dan wordt u meteen begeleid met de beste oplossingen. En als u ook andere problemen ondervindt, hoeft u alleen maar het Hotmail klantenservice nummer te bellen. Dan wordt u direct bijgestaan ​​door goed opgeleide experts.

De onderstaande stappen zijn bedoeld om een ​​nieuw Hotmail-account aan te maken:

  •  Allereerst moet u in een browser naar Microsoft.com gaan en vervolgens op de knop ‘Aanmelden’ bovenaan de website klikken om een ​​aanmeldingsvenster te openen, maar u moet zich aanmelden ook als je een account hebt.
  •  En nu waar de ‘Aanmelden’-schermen ‘Geen account?’ Een account aanmaken’ zeggen, moet u de optie ‘Een maken’ kiezen.
  •  Daarna moet u op het scherm ‘Account maken’ de optie ‘Een nieuw e-mailadres ophalen’ selecteren. En dan moet u uw gewenste e-mailadres invoeren. Je hoeft alleen maar een naam te typen en @hotmail.com te selecteren in de vervolgkeuzepijl op je scherm rechts van de naam die is opgeslagen. Het kan zijn dat u enkele keren moet proberen om het juiste e-mailadres te vinden en vervolgens op de knop ‘Volgende’ te klikken.
  •  U moet nu een wachtwoord voor uw nieuwe Hotmail-account invoeren en vervolgens ‘Volgende’ selecteren.
  •  En dan moet u in de volgende vensters uw voor- en achternaam, land en geboortedatum invoeren. U moet ook de knop ‘Volgende’ kiezen nadat u de gevraagde informatie op elk van de gegeven schermen hebt ingevuld.
  •  Nu moet u de CAPTCHA-code invoeren en vervolgens de volgende knop kiezen om uw account aan te maken.
  •  Eindelijk kunt u Outlook.com openen op uw nieuwe Outlook Mail-scherm.

Wanneer u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, bent u er klaar voor om toegang te krijgen tot uw Hotmail-account. Maar als u een probleem ondervindt, moet u Contact Opnemen Met het Hotmail Telefoonnummer. De technici staan ​​altijd voor u klaar om u direct te helpen met verdere oplossingen.