Scannen Met Een HP Printer Op Android En iOS?

  • Post author:
  • Post category:HP

Wilt u scannen met uw HP printer op een Android- en iOS-apparaat? Wel, dan bent u op de juiste plek beland. En als u ook andere zorgen heeft, moet u het nummer van de HP Printer Klantenservice bellen. Dan helpen de gekwalificeerde experts u met de meest geschikte oplossingen.

Volg de genoemde stappen zorgvuldig om aan de slag te gaan:

1. Allereerst moet u de HP Smart-app openen en vervolgens moet u een account maken of inloggen. en als u HP Smart niet heeft, kunt u deze downloaden van 123.hp.com of uw app winkel.
2. Vervolgens moet u de app openen en vervolgens op het plusteken klikken om uw printer in te stellen.
3. Daarna moet u een van de scantegels selecteren in het startscherm van de app.
• De printerscan – hier moet u het origineel op de scannerglasplaat van de printer of in de automatische documentinvoer plaatsen. En dan in de app moet je op het Instellingen-pictogram tikken om de invoerbron, resolutie en kleur te selecteren en vervolgens op ‘Gereed’ tikken. U moet ook op de blauwe cirkel tikken om het item te scannen.
• De camerascan – hierbij wordt de camera op uw telefoon of tablet gebruikt om een ​​foto of document te maken die u kunt bewerken, afdrukken of delen.
4. En als er nu een scherm ‘Grenzen aanpassen’ wordt weergegeven, hoeft u alleen maar op ‘Automatisch of handmatig’ te tikken om de grenzen aan te passen door erop te tikken en de blauwe stippen te verplaatsen.
5. Ten slotte moet u in het venster ‘Voorbeeld’ de volgende opties en instellingen gebruiken om de scantaak te voltooien.
• Sla meerdere pagina’s op in één scanbestand – hier moet u op het plusteken tikken.
• Maak een PDF of selecteer een afbeeldingsbestandstype – u moet op ‘Delen/Opslaan’ tikken en vervolgens op ‘Formaat’ tikken om een ​​bestandstype te selecteren.
• Stuur de scan naar e-mail – u moet op ‘Delen/Opslaan’ tikken om eventuele bestandsinstellingen te wijzigen en vervolgens op ‘Delen/Opslaan’ tikken om de optie ‘Mail’ weer te geven.
• Bewerk de scankwaliteit – u moet op het bewerkingspictogram tikken om kleuren aan te passen, filters toe te passen, bij te snijden en vervolgens moet u tekst toevoegen.

Je zou nu allemaal goed moeten zijn nadat je het bovenstaande hebt doorgenomen. Maar als u problemen ondervindt, hoeft u alleen maar Contact klantenservice nummer HP Printer. En de technici zullen u zeker verder begeleiden met de relevante.