Wat is Facebook-foutcode 11 en hoe los ik dit op?

Wil je weten waar de Facebook-foutcode 11 over gaat en hoe je deze oplost? Dan ben je gewoon op de perfecte plek waar je hierin wordt begeleid. De foutcode 11 treedt meestal op wanneer u probeert uw Facebook in Google Play Store te downloaden / installeren of bij te werken. Deze fout is in feite de Play Store-fout en kan optreden tijdens het gebruik van andere apps. Facebook heeft echter veel gebruikers over de hele wereld, daarom is de foutcode 11 die het meest voorkomt hier opgetreden. Als je daar nog meer over wilt weten, kun je op elk gewenst moment in contact komen met Facebook Bellen Nummer Nederland .

Nu moet je de onderstaande stappen volgen om de Facebook-foutcode 11 effectief op te lossen:

 U moet gaan zoeken en vervolgens op het menu Instellingen op uw mobiele telefoon tikken.
 Daarna moet u op de Apps of op de Application Manager tikken (afhankelijk van uw apparaat kunnen de namen ervan verschillen)
 Nu moet u in de lijst met apps de optie ‘Google Play Store’ vinden en erop tikken.
 Vervolgens moet u op de opties ‘Gegevens wissen en Cache wissen’ tikken.
 En dan zou je terug moeten gaan, en dan in de lijst met apps die je hier ‘Downloads’ moet vinden, moet je het cachegeheugen en de gegevensgeschiedenis wissen.
 Nadat u dit heeft gedaan, moet u uw apparaat opnieuw opstarten en vervolgens proberen de Facebook-app te downloaden of bij te werken.
 En als u nu nog steeds met dezelfde problemen wordt geconfronteerd, moet u proberen de updates uit de Play Store te verwijderen. U kunt dit doen vanuit hetzelfde gedeelte waar u de cache en gegevens hebt gewist. U hoeft alleen maar op het tabblad ‘Updates verwijderen’ te tikken en de fout zou nu moeten zijn verholpen.

Je zou goed moeten zijn om te gaan nu je klaar bent met het doorlopen van de gegeven stappen. Mocht u echter een probleem tegenkomen, neem dan contact op met Facebook Telefoonnummer . En de technici begeleiden u meteen met de juiste oplossingen.