Wat Zijn De Stappen Om Een ​​Standaard Google Account Te Resetten?

Wilt u de juiste stappen om uw standaard Google-account te resetten? Welnu, u wordt in een mum van tijd direct geholpen met de meest betrouwbare oplossingen. En als u ook nog andere gerelateerde zaken heeft, dan kunt u direct Bellen Google Klantenservice Nummer . En dan staan ​​de experts klaar om je verder te helpen.

Volg de onderstaande stappen zorgvuldig om nauwkeurige resultaten te krijgen:

• Het eerste dat u hoeft te doen, is met de webbrowser naar myaccount.google.com navigeren en vervolgens uw ‘Profiel’ afbeelding of pictogram selecteren.
• Daarna moet u de optie ‘Afmelden bij alle accounts’ selecteren.

OPMERKING: hier krijgt u mogelijk een bericht te zien dat uw synchronisatie is onderbroken. Dus als u dit bericht ziet, hoeft u alleen maar de knop ‘Doorgaan’ te selecteren.

• En nu zie je het scherm ‘Kies je account’ met alle accounts die je hebt uitgelogd.
• U moet nu het Google-account selecteren dat u als standaardaccount wilt gebruiken, u hoeft alleen uw wachtwoord in te voeren en vervolgens de knop ‘Volgende’ te selecteren. En aangezien u zich eerst weer bij dit account hebt aangemeld, betekent dit dat het automatisch uw standaard Google-account wordt.
• En om u vervolgens weer aan te melden bij een ander Google-account, moet u uw profielfoto of pictogram selecteren en vervolgens ook het account selecteren en inloggen zoals u altijd doet. U moet hetzelfde proces ook herhalen voor alle andere Google-accounts.
• Ten slotte, om te controleren of het eerste account uw standaardaccount is, moet u het profielpictogram van een ander aangemeld account selecteren. En nu ziet u ‘Standaard’ naast het eerste account waarop u zich opnieuw hebt aangemeld.

OPMERKING: En wanneer u uw standaard Google-account gebruikt, ziet u het label ‘Standaard’ niet nadat u op uw profiel hebt geklikt. En u ziet het standaardlabel alleen in de vervolgkeuzelijst als u actief een ander Google-account gebruikt.

Als u klaar bent met de gegeven stappen, zou u weer toegang moeten hebben tot uw Google. Maar als u een storing tegenkomt, hoeft u alleen maar naar Contact Google Telefoonnummer te gaan. Vervolgens begeleiden de monteurs u met passende oplossingen.