Wat Zijn De Stappen Om Thema’s In Google Chrome Te Beheren?

Heeft u hulp nodig bij betrouwbare stappen om thema’s in Google Chrome te kunnen beheren? Dan heb je zeker het perfecte platform bereikt waar je binnen de kortste keren geholpen wordt. En als u ook andere Google-vragen heeft, kunt u direct contact opnemen met het Google Customer Care-nummer. Dan zorgen de efficiënte experts meteen voor de meest relevante oplossingen.

De volgende stappen zijn om de thema’s in Google Chrome te wijzigen:

  • Allereerst moet u het pictogram ‘Drie stippen’ in de rechterbovenhoek van Google Chrome selecteren en vervolgens het pictogram ‘Instellingen’ kiezen in het vervolgkeuzemenu.
  • Nadat je dit hebt gedaan, moet je de optie ‘Thema’s’ selecteren onder het gedeelte ‘Vormgeving’ om de Chrome Web Store te openen.
  • U moet nu een voorbeeld van een thema bekijken door de miniatuur te selecteren en de knop ‘Toevoegen aan Chrome’ te selecteren wanneer u er een vindt die u bevalt. Waarna Google Chrome het thema automatisch gaat installeren en nu wordt uw eerdere thema verwijderd.

OPMERKING: u moet ook weten dat Google Chrome uw thema’s niet opslaat; daarom is elke keer dat u Chrome-thema’s wijzigt, de oude niet langer toegankelijk en moet deze opnieuw worden geladen vanuit de Chrome Web Store.

Om nu thema’s in Google Chrome te kunnen verwijderen, moet u de onderstaande stappen volgen;

  • U moet eerst het pictogram ‘Drie stippen’ in de rechterbovenhoek van Chrome selecteren en vervolgens Instellingen kiezen in het gegeven vervolgkeuzemenu.
  • Vervolgens moet u de knop ‘Reset naar standaard’ selecteren onder het gedeelte ‘Vormgeving’. En dan wordt het klassieke Google Chrome-thema hersteld.

TIP: als je wilt, kun je ook je eigen Google-thema’s maken en deze met anderen delen via de Chrome Web Store.

Wanneer u klaar bent met het volgen van het genoemde proces, moet u er goed aan doen om hetzelfde op elk moment te beheren. Maar als u problemen tegenkomt, kunt u gratis contact opnemen met het Google nummer. Dan zal het in aanmerking komende team van technici u zeker begeleiden met verdere benodigde oplossingen.