Eenvoudige Stappen Om Uw Pc Te Beschermen Tegen Malware En Hackers Met Mcafee

Elke hackactiviteit heeft in grote lijnen een van de twee doelstellingen. Ons McAfee-ondersteuningsteam voor opnieuw installeren zegt dat het ofwel accountinformatie of andere gegevens van het apparaat steelt, of het plant malware op uw computer. We brengen u vandaag een paar eenvoudige manieren om te controleren of uw apparaat inderdaad is gehackt. Dit zal u helpen onmiddellijk preventieve maatregelen te nemen en schade te minimaliseren.

Let op ongebruikelijke activiteiten

Er kunnen van tijd tot tijd onderhouds- of hardwareproblemen op een computer optreden. Om er zeker van te zijn dat het inderdaad een hackactiviteit is, controleert u of uw computerwachtwoord werkt en of er enige wijziging is opgetreden in uw bestandsinhoud. Zoals onze technici soms zijn tegengekomen bij het oplossen van het McAfee-herinstallatieprobleem, kunnen de computerinstellingen ook drastisch veranderen zonder enige input van u. Externe apparaten, zoals microfoons en camera’s, kunnen lijken te zijn ingeschakeld, zelfs als ze niet in gebruik zijn.

Bekijk de aanwezigheid van andere hacker-malware

Er kunnen browserwerkbalken verschijnen die u niet heeft toegevoegd. Er kunnen regelmatig pop-ups verschijnen die willekeurig op uw computer verschijnen, zelfs als u geen browser gebruikt. De browser- of systeeminstellingen kunnen worden teruggezet naar de standaardinstellingen. Ze kunnen ook instellingen gaan gebruiken die in de eerste plaats niet door de gebruiker zijn geïmplementeerd.

Is uw wifi-netwerk veilig?

Wanneer onze technici proberen uit te leggen hoe McAfee opnieuw op onze client kan worden geïnstalleerd, informeren ze zowel Mac- als Windows-gebruikers dat elk besturingssysteem gebruikers manieren biedt om erachter te komen of hun Wi-Fi-netwerk op de een of andere manier in gevaar is gebracht. Voor Mac kun je naar Finder gaan, één voor één op Go en Network klikken en grondig zoeken naar ongebruikelijke zaken.

In het geval van een Windows-apparaat, klikt u gewoon op Start, typt u handmatig ‘bekijk netwerkcomputers en apparaten’, klikt u wanneer het verschijnt en zoekt u naar iets ongewoons. (Onthoud hier dat de router die wordt weergegeven, gewoon uw eigen Wi-Fi-router is).

Bellen Mcafee Klantenservice Nummer for quick help