Epson Klantenservice Tips Om Problemen Met Een Epson Inkjet Printer Op Te Lossen

Epson-inkjetprinters zijn over het algemeen eenvoudig te repareren en te onderzoeken. Doorloop deze stappen en onderzoek uw Epson inkjetprinter.

STAP 1
Controleer, is het aan? Is het verbonden met? Zijn de links verbonden met de afstand? Garandeer dat je de printer hebt aangesloten op een werkend stopcontact en dat het LED-lampje aangaat als je op de aan/uit-schakelaar drukt.

STAP 2
Controleer de stand. Een bijbehorende printer leest ‘Voorbereid’, ‘Geassocieerd’ of ‘Op internet’. Andere printers zullen voor het grootste deel een sterk groen licht hebben als ze op de juiste manier werken. Verwijs naar de handleiding als u een blunderbericht krijgt of u kunt contact opnemen met Epson printer Klantenservice NEDERLAND.

STAP 3
Maak een proefafdruk. De meeste Epson-printers hebben een individueel testwerk. Download uw handleiding voor aanwijzingen over de meest bekwame methode. Normaal gesproken is het een kwestie van één schakelaar ontmoedigen terwijl je kracht drukt.

STAP 4
Controleer de inkt. Meer up-to-date modellen zullen u laten weten of de inkt bijna op is, maar probeer een kleurtest uit te voeren om twee keer te controleren. Met deze test kunt u meestal de defecte cartridge lokaliseren en deze vervolgens verplaatsen of reinigen.

STAP 5
Maak de printer schoon. Gebruik de zelfreinigende markering van de printer die doorgaans te vinden is onder het stuurprogramma “Hulpprogramma’s” of het segment “Eigenschappen” van de printer. Klik op “Printkoppen reinigen”. Of neem een ​​droog, opbouwvrij materiaal en veeg alle beschikbare onderdelen voorzichtig af.

STAP 6
Controleer het papieren bord. Is het schoon of zit er een laken vast? Kijk eens naar het papieren bord en zorg ervoor dat het nauwkeurig is gerangschikt om te laden.

STAP 7
Papierstoringen verhelpen. Wees waakzaam tijdens deze operatie. Download de handleiding voor unieke aanwijzingen en schakel uw printer betrouwbaar uit en haal eerst de stekker uit het stopcontact. Gebruik een pincet en wees zorgzaam, gebruik geen druk. Haal zelfs de kleinste stukjes papier eruit die je vindt.

STAP 8
Controleer of de afdruklijn naar beneden is gegaan. Ga op uw pc naar “Configuratiescherm” en daarna “Printers” en klik met de rechtermuisknop op het symbool van uw printer. Selecteer ‘Afdrukdocumenten opschonen’. Probeer nogmaals af te drukken.

STAP 9
Zorg ervoor dat stuurprogramma’s effectief worden geïntroduceerd. Probeer de stuurprogramma’s opnieuw te installeren vanaf de plaat of upgrade de stuurprogramma’s vanaf de site van de maker.

Bellen Epson telefoonnummer Nederland helpt u zonder veel moeite en de specialisten nemen de lasten uit handen.