Hoe Kan Ik Outlook Instellen Als Mijn Standaard E-mail Client?

Wilt u leren hoe u uw Outlook-account kunt instellen als uw standaard e-mailclient? Dan moet u blij zijn dat u op de perfecte plek bent aangekomen en hier wordt u dienovereenkomstig bijgestaan. Het team is bekwaam om u alleen betrouwbare en nuttige oplossingen te bieden. Maar als u ook andere Outlook-vragen of problemen heeft, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met de Outlook Klantenservice Bellen . De experts voorzien u dan in een mum van tijd van het nodige.

Om te beginnen volgen de stappen om uw Outlook-account in te stellen:

  • Allereerst moet u naar de Windows-taakbalk gaan en vervolgens moet u de Start-knop selecteren.
  • Daarna moet u het tandwielpictogram Instellingen selecteren.
  • En dan moet u in het dialoogvenster Windows-instellingen naar het tekstvak ‘Instellingen zoeken’ gaan en vervolgens ‘Standaard’ invoeren. Daarna moet je de optie ‘Standaardapps’ selecteren.

TIP: in plaats van te zoeken in het dialoogvenster Windows-instellingen, hebt u ook een andere methode om te zoeken via het vak ‘Typ hier om te zoeken’ op de Windows-taakbalk.

  •  U moet nu de optie ‘Kies een standaard e-mailapp’ selecteren.
  • Vervolgens moet u ‘Mail’ selecteren om een ​​lijst met e-mailapps weer te geven die op uw computer zijn geïnstalleerd.
  • Nadat u dit heeft gedaan, moet u Outlook selecteren.

OPMERKING: als u Outlook echter niet als de standaard e-mailapp wilt gebruiken, kunt u een andere e-mailapp uit de gegeven lijst gebruiken of u kunt ook ‘Zoek naar een app in de Microsoft Store’ selecteren om een ​​andere e-mailapp te installeren .

  • Ten slotte, als laatste, u hoeft alleen maar het dialoogvenster Instellingen te sluiten.

Nadat u de bovengenoemde stappen heeft voltooid, zou u al het beheer van uw e-mails in Outlook moeten kunnen gebruiken. Mocht u tegen problemen aanlopen, dan dient u Contact Telefoonnummer Outlook te contacteren. Dan begeleiden de technici u zonder enige vertraging met verdere oplossingen.