Office 365 Klantenservice Zal U Meer Aanmoedigen Om Voordeel Te Halen

Met de unieke release van Office 365 door Microsoft heeft het bedrijf zoveel succes geboekt bij particulieren. Na de succesvolle release van Microsoft office heeft deze organisatie dit programma gelanceerd dat nogal verschilt van de vorige versie. Hier zijn enkele belangrijke functies die u nu moet hebben voordat u dit programma koopt of installeert.

In de cloud: Dit onderdeel vergemakkelijkt twee dingen om eerst te weten, je moet het online downloaden, het is niet mogelijk om het op je pen drive of een harde schijf te hebben. Ten tweede slaat het je gegevens automatisch op in de cloud, je kunt de bestanden lokaal opslaan en deze app is echter geïntegreerd met Skydrive.

Prijs en zijn abonnement: men kan het abonnementsmodel van dit programma bereiken en dat kost $ 99 per jaar voor uw hele gezin.

Gratis licentie voor maximaal vijf apparaten: je zou blij zijn te weten dat je na een abonnement dit programma gratis kunt gebruiken tot vijf apparaten, waar je kunt profiteren van de functies op je andere apparaten.

Aangeboden apps: deze premium-editie van Office 365 biedt een complete set opties met Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, enz.

Geschikt voor touchscreen-apparaten: deze nieuwe Office 365 is zo geprogrammeerd dat het probleemloos kan werken op een aantal touchscreen-gadgets zoals smartphones, laptops, tablets en nog veel meer.

Een goede opslagoptie: dit programma biedt u een goede opslag tot 27 GB die is geïntegreerd met Skyddrive en elke gebruiker krijgt 7 GB gratis ruimte om te beginnen en de rest 20 GB is beschikbaar met deze software.

Ontvang gratis Skype-minuten: wanneer een gebruiker voor dit programma kiest, biedt dit bedrijf 60 gratis Skype-minuten per maand om te bellen op de vaste lijn naar sommige landen.

Aanvullende editie en aanbieding: als je een student of faculteit van een universiteit bent, kun je een grote korting krijgen van $ 79 voor vier jaar en bruikbaar op twee apparaten.

Als u op zoek bent naar meer informatie over de installatie en configuratie van dit programma op uw apparaat, kunt u het beste om het telefoonnummer Office 365 vragen.