Back Up En Herstel Van Gegevens Op Garmin Apparaat

Garmin is een van de beste beschikbare GPS providers voor locatie- en andere beschikbare trackingsystemen. Het opnieuw opstarten of vervangen van uw Garmin-horloge is een van de meest frustrerende aspecten van het bezit van een van de draagbare apparaten van het bedrijf. Er is echter een manier om een ​​back-up van uw Garmin te maken, maar deze moet u nog configureren. De instellingen van het sportprofiel worden hersteld, maar opnieuw gekoppelde sensoren, gedownloade apps en muziek moeten allemaal opnieuw worden gedownload.

In tegenstelling tot Polar horloges, die via een webapplicatie zo worden ingesteld dat ze bij hersynchronisatie direct worden geconfigureerd, worden alle Garmin horloge instellingen intern in het geheugen opgeslagen, dus je moet altijd een back-up hebben en je kunt ook GarminNummer de klok rond hebben voor eventuele twijfels.

Het is niet nodig om te overleven; het is slechts een kwestie van gemak. Het is handig om een ​​kopie van dit document bij de hand te hebben wanneer u een update uitvoert die niet volgens plan verloopt, maar ook wanneer u uw horloge opstuurt om te worden vervangen, het kapot gaat of u het gewoon wilt herstellen. Het Garmin-team heeft Garmin klantenservice voor het oplossen van uw back-upproblemen of voor het maken van back-ups in de cloud.

Hoe maak je een back-up van je Garmin?

Met behulp van het synchronisatie- en oplaadsnoer moet u het apparaat op uw computer aansluiten om de back-upprocedure uit te voeren.

“Deze computer” (Windows-pc’s) of het bureaublad moet worden geopend om toegang te krijgen tot de nieuw gevormde geheugeneenheid (op Mac). Voor Mac moet je Android File Transfer installeren als je een recenter apparaat hebt.

Op dit station kunnen verschillende mappen en bestanden worden gevonden wanneer het wordt geopend.

Bestanden die moeten worden gekopieerd, bevinden zich op een van de verschillende locaties, afhankelijk van het aangesloten apparaat. Dit zijn de mappen waarin u bestanden zult vinden die moeten worden opgeslagen op oudere of lagere modellen: Het SETTINGS.FIT-bestand, dat de gebruikers en apparaatinstellingen bevat, bevindt zich in de map met de naam SETTINGS.

Opslag voor het RUNNING.FIT-bestand van de sporttoepassing bevindt zich op deze locatie.

Het bestand TOTALS.FIT, dat de totale tijd- en afstandsstatistieken van het apparaat bevat, bevindt zich in de map TOTALS.

Voor complexere apparaten, zoals de Edge of Fenix ​​fietscomputers, zijn dit de mappen waarin je je gegevens moet bewaren.

In de map CURSUSSEN vind je alle verschillende routes die we hebben gegenereerd of gesynchroniseerd. Als je geen kopie ervan ergens anders hebt opgeslagen (omdat je ze hebt geüpload

rechtstreeks als bestanden en niet via een platform), loopt u het risico ze te verliezen als u dat niet doet.

Bestand LOCATIES.FIT (of LCTNS) bevindt zich op de locatie.

In het RECORDS.FIT-bestand, dat zich in de map RECORDS bevindt, bewaart u al uw privédocumenten (tijden en afstanden).

Het bestand SETTINGS.FIT, dat gebruikers- en apparaatvoorkeuren bevat, bevindt zich in de map SETTINGS.

Elke sport heeft zijn eigen set FIT-bestanden en elk hiervan is een toepassing voor een specifieke sport.

Alle FIT-bestanden kunnen voor verschillende sporten worden gebruikt.

TOTALS.FIT is een bestand dat de totale tijd en afstandsmetingen van het apparaat bevat.

Daarnaast hebben we een verscheidenheid aan kaartbestanden (gma- en img extensiebestanden). Laat Garmin Express het downloaden voor u doen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat ze verouderd zijn. Om de gegevens van het horloge naar de computer en weer terug te kopiëren, duurt het langer dan het zou zijn om deze van internet te halen (omdat het langer duurt om naar het horlogegeheugen over te zetten, wat nogal traag is) Zoals u kunt zie, FirstBeat-algoritmen, zoals hersteltijden, geschatte VO2Max of verwachte looptijden, kunnen op geen enkele manier worden geback-upt.

Hetzelfde geldt voor de Connect IQ applicaties die je hebt geïnstalleerd (wijzerplaten, dataschermen, widgets, apps). U moet ze opnieuw downloaden en helemaal opnieuw configureren. Creditcards van Garmin Pay, muziek van Spotify en andere diensten zijn allemaal beschikbaar.

Hoe Garmin Te Herstellen?

Herstellen vanaf een back-up is eenvoudiger omdat de bestanden niet opnieuw hoeven te worden gedistribueerd.

Klik met de rechtermuisknop op elk bestand en selecteer “Kopiëren” in het contextmenu; dit zal het naar het klembord kopiëren. Als u klaar bent, sluit u het apparaat aan op uw computer en opent u de GARMIN-directory. Om elk bestand dat op het apparaat is opgeslagen te kopiëren, klikt u met de rechtermuisknop op de map NEWFILES en kiest u “Plakken”.

Wanneer u het apparaat loskoppelt van de computer, worden alle bestanden die u naar de map NEWFILES hebt gekopieerd, naar de juiste locaties overgebracht. Als gevolg hiervan worden al uw instellingen hersteld.

Conclusie: – Wij zijn van mening dat u na het lezen van deze blog zult begrijpen hoe u een back-up van uw Garmin apparaat kunt maken en deze kunt herstellen, het kan zijn dat u ook hulp van Garmin helpdesk nederland nodig heeft om uw problemen of twijfels op te lossen.