Hoe Voeg Ik Een Toestel Toe Aan De Garmin Connect App?

Bent u op zoek naar betrouwbare oplossingen om een ​​toestel toe te voegen aan de Garmin Connect app? Dan word je in deze blog binnen no-time bijgestaan. En als u last heeft van andere Garmin-gerelateerde vragen, dan hoeft u alleen maar Bellen Garmin Klantenservice Nummer te gebruiken. En de meest geschikte en getrainde experts zullen u voorzien van het nodige.

Hieronder volgen de stappen om uw horloge toe te voegen aan de Garmin Connect app

 Het eerste dat u hoeft te doen, is vanaf de smartphone, u moet toegang krijgen tot de menu-optie in de Garmin Connect-app;
• Voor een Android-apparaat – u moet de linkerbovenhoek selecteren.
• En voor een Apple-apparaat: u moet de optie ‘Meer’ selecteren in de rechterbenedenhoek.
 U moet nu naar beneden scrollen en vervolgens de ‘Garmin-apparaten’ selecteren
 Nadat u dit heeft gedaan, moet u de knop ‘Apparaat toevoegen’ selecteren.
 En nu moet je je apparaat kiezen.
 En vervolgens vanaf uw Garmin-apparaat, moet u het in de ‘Koppelingsmodus’ plaatsen. Hierdoor kan het toestel een Bluetooth-signaal uitzenden en kan de Garmin Connect app het vinden. U vindt deze instelling onder de optie ‘Instellingen> Bluetooth of telefoon> mobiel apparaat koppelen of telefoon koppelen’. Als u wilt, kunt u uw gebruikershandleiding raadplegen voor specifieke stappen.
 Nu moet u vanuit de Garmin Connect-app de ‘Start-knop selecteren.
 En ten slotte moet u de zescijferige code van het Garmin-toestel invoeren in de prompt op uw smartphone.

U moet nu de gegeven aanwijzingen op het scherm volgen om de installatie van uw apparaat te voltooien. En dan zou u gegevenssynchronisatie moeten zien plaatsvinden terwijl het proces aan de gang is en uw Garmin-apparaat zou een groene stip moeten weergeven in de weergave ‘Mijn dag’ van de Garmin Connect-app, dit geeft een verbinding met uw smartphone aan.

U zou nu klaar moeten zijn met het bovenstaande. Mocht u toch een probleem tegenkomen, dan kunt u direct contact opnemen met Garmin Telefoonnummer . En de technici zullen onmiddellijk beschikbaar zijn om u te begeleiden met verdere instructies.