Hoe De E-mailmeldingen Van Facebook Aanpassen?

Probeer je de e-mailmeldingen van Facebook aan te passen, maar kun je dit niet doen? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken, want hier wordt u begeleid om hetzelfde te doen. Maar als u gerelateerde vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met het Bellen Facebook Telefoonnummer. De experts voorzien u dan in een mum van tijd met de benodigde oplossingen.

De e-mailmeldingen die u ontvangt, zijn de Facebook-updates die u via een e-mail ontvangt. En om uw e-mailnotificaties van Facebook te kunnen aanpassen, moet u de onderstaande stappen volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

 Je moet beginnen door op de neerwaartse pijl rechtsboven op Facebook te klikken.
 Vervolgens moet u de optie ‘Instellingen en privacy’ selecteren en ook op Instellingen klikken.
 Daarna zou u ook op het tabblad ‘Meldingen’ aan de linkerkant moeten klikken.
 En dan moet je naar beneden scrollen en de optie ‘E-mail’ selecteren.
 Vanaf hier kunt u doorgaan en aanpassen hoe vaak u e-mailmeldingen ontvangt en wat u e-mailmeldingen ontvangt.

Als u echter meer dan één e-mail hebt gekoppeld aan uw Facebook-account, ontvangt u een e-mailbericht op het e-mailadres dat u kiest als uw primaire e-mailadres in uw ‘Algemene accountinstellingen’, maar als uw primaire e-mailadres geen e-mails meer ontvangt, dan zou je de meldingen op je secundaire e-mailadres krijgen. Als je geen secundair e-mailadres hebt of als je de meldingen gewoon helemaal hebt uitgeschakeld, ontvang je helaas geen meldingen.

Opmerking: je moet dit ook weten dat de melding afkomstig is van een app buiten Facebook, dus als je wilt, kun je de app op elk moment blokkeren.

Als u klaar bent met het doorlopen van de gegeven stappen, zou u voorbij moeten zijn met het noodzakelijke. En als je een probleem tegenkomt, ga dan zonder aarzelen naar Contact Facebook Nummer Nederland en de bekwame technici zullen je begeleiden met de vereiste oplossingen.