Hoe Foto’s Taggen Voordat ze op Facebook Worden Geplaatst?

Ben je benieuwd hoe je je foto’s kunt taggen voordat je ze op Facebook plaatst? Dan zou je blij moeten zijn dat je precies de juiste blog leest. Mocht je echter hulp nodig hebben bij andere Facebook-storingen, dan moet je bellen op het verstrekte Facebook Telefoonnummer . En dan zal het team van goed opgeleide en toegewijde experts u begeleiden met passende en nuttige oplossingen. En u zult er geen spijt van krijgen om hier te komen, want de experts zijn ervaren en zij geloven in het leveren van diensten en oplossingen van topkwaliteit. Daarom moet je gewoon doorgaan en de rest overlaten aan het team om te tackelen.

Volg de onderstaande stappen om mensen of pagina’s in uw foto’s te taggen die u op Facebook wilt plaatsen:

 U moet eerst bovenaan uw ‘Nieuwsfeed’ gaan en vervolgens op de ‘Foto / video’ klikken die onder ‘Waar denkt u aan, (Naam)?
 Nadat u dit heeft gedaan, moet u de foto selecteren die u wilt delen.
 En nu moet je de muisaanwijzer op de foto plaatsen en vervolgens op de optie ‘Bewerken’ aan de linkerkant klikken.
 U moet ook op de optie ‘Foto taggen’ klikken en vervolgens op een persoon op de foto klikken en nu moet u hun naam gaan typen.
 Vervolgens moet u de volledige naam van de persoon of pagina selecteren die u wilt taggen wanneer deze verschijnt.
 Nadat u klaar bent met het taggen van mensen, moet u op de knop ‘Opslaan’ klikken en vervolgens op de linkerpijl klikken.
 Eindelijk hoef je eindelijk alleen maar het publiek voor je bericht te selecteren, en dan moet je doorgaan en op de optie ‘Posten’ klikken.

Als u de bovenstaande stappen volledig heeft doorlopen, kunt u het de volgende keer helemaal zelf doen. Maar mocht u problemen of vragen tegenkomen, dan kunt u direct Bellen Facebook Contact Nummer Nederland . De technici die te allen tijde beschikbaar zijn, helpen u met verdere oplossingen.