Hoe De Privacy Van Mijn Facebook Account Beveiligen En Beheren?

Wilt u de privacy van uw Facebook-account beveiligen en beheren? Nou, dan heb je precies bereikt waar je zou moeten, want hier wordt je meteen geleid. En als u andere gerelateerde zorgen heeft, dan gaat u naar Bellen Facebook Klantenservice . Waarna de meest getalenteerde experts u bijstaan ​​met de beste oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om uw privacy-instellingen voor Facebook in te stellen of aan te passen:

• Nu moet u allereerst op internet de pijl omlaag selecteren die zich in de rechterbovenhoek bevindt, en vervolgens moet u ‘Instellingen en privacy’ selecteren in de vervolgkeuzelijst. En nu moet je in de app het ‘Menu’ -pictogram in het hoofdmenu selecteren en vervolgens naar beneden scrollen naar de lijst en de optie ‘Instellingen en privacy> Privacy-snelkoppelingen’ kiezen.
• Daarna moet u in het gedeelte ‘Accountbeveiliging’ de optie ‘Tweefactorauthenticatie gebruiken’ selecteren om tweefactorauthenticatie in te stellen. En vervolgens moet u onder het gedeelte ‘Privacy’ de beschikbare instellingen bekijken, inclusief opties om de zichtbaarheid van uw activiteit in te stellen en hoe mensen u zullen vinden en contact met u kunnen opnemen. Vervolgens moet u de optie ‘Meer privacy-instellingen bekijken’ selecteren om de volledige lijst met instellingen en bedieningselementen weer te geven.
• En nu moet u in de app ‘Instellingen’ selecteren en vervolgens op een van de opties onder het gedeelte ‘Beveiliging’ tikken om uw account te beveiligen. En u moet hetzelfde doen in het gedeelte ‘Privacy’ om de privacy of zichtbaarheid van bepaalde informatie te wijzigen.

TIP: En wanneer je een statusupdate plaatst, moet je de vervolgkeuzelijst hieronder selecteren om te selecteren wie het bericht kan bekijken. En als je niet wilt dat het openbaar is, moet je de optie ‘Vrienden, Vrienden behalve ik, of een aangepaste vriendenlijst’ selecteren.

Nadat u de bovenstaande stappen heeft doorlopen, kunt u deze gemakkelijk openen. Mocht je tijdens het proces toch een probleem tegenkomen, dan moet je Contact opnemen met Facebook Nederland . En de technici zullen u binnen de kortste tijd verdere oplossingen bieden.