Hoe Facebook Deactiveren Met De Android App?

Wilt u uw Facebook-account deactiveren met uw Android-apparaat? Dan wordt u daar direct bij begeleid. En als u nog andere vragen heeft, neem dan contact op met de Facebook Klantenservice Bellen . Dan bieden de experts u in een mum van tijd nauwkeurige oplossingen.

Volg de gegeven stappen dienovereenkomstig om de procedure te voltooien:

 Ten eerste moet u de Facebook-app openen. en dan moet u op het menu-symbool tikken dat u rechtsboven ziet, het wordt weergegeven door drie horizontale lijnen.
 Nadat u dit heeft gedaan, moet u naar beneden scrollen en vervolgens op de optie Instellingen en privacy tikken.
 En dan moet je het tandwielpictogram Instellingen selecteren.
 Vervolgens moet u naar beneden scrollen naar het gedeelte ‘Uw Facebook-informatie’ en vervolgens op ‘Accounteigendom en beheer’ tikken
 U moet nu op de optie ‘Deactiveren en verwijderen tikken.
 Nu moet u uw wachtwoord invoeren en vervolgens ook op de knop ‘Doorgaan’ tikken.
 Daarna moet u ook op de optie ‘Doorgaan met accountdeactivering’ tikken.
 U moet vervolgens een reden selecteren uit de gegeven lijst op het volgende scherm en vervolgens op Doorgaan tikken.
 Wanneer dat is gebeurd, biedt Facebook u alternatieven om uw account te deactiveren en ook de mogelijkheid om berichten in uw archief op te slaan. En Facebook zou uw account automatisch opnieuw activeren na een bepaald aantal dagen.
 U moet nu een nummer selecteren (zoals; 1 tot 7) of ‘Niet automatisch opnieuw activeren’ en daarna moet u naar beneden scrollen en op de knop ‘Doorgaan’ tikken.
 Nu heb je de mogelijkheid om Messenger te blijven gebruiken en je ook af te melden voor toekomstige meldingen van je Facebook-account terwijl je account is gedeactiveerd.
 Nadat u uw keuze heeft gemaakt, moet u op ‘Mijn account deactiveren’ tikken
 Eindelijk komt u op de inlogpagina terecht, samen met een bevestigingsbericht.

U zou nu klaar moeten zijn met het bovenstaande proces. Maar als u problemen ondervindt, kunt u Contact opnemen met Facebook Nummer . Dan helpen de ijverige technici u met de benodigde oplossingen.