Hoe Voeg Ik Profiel Informatie Toe Aan Mijn Facebook Account?

Wilt u leren hoe u profielinformatie aan uw Facebook-account toevoegt? Zo ja, dan wordt u hier in deze blog begeleid met de meest bruikbare oplossingen. En u kunt er zeker van zijn dat u niet teleurgesteld zult zijn in de resultaten. Als u echter nog andere vragen heeft die verband houden met Facebook, kunt u zonder enige aarzeling direct een Bellen Facebook geven. En dan komen de experts met de beste oplossingen ooit.

Hieronder volgen de stappen om u op weg te helpen met het proces:

  •  Het eerste dat u moet doen, is naar uw profiel gaan en vervolgens de optie ‘Profiel bewerken’ selecteren. Om dit te doen, moet je in de app het pictogram met de drie stippen selecteren en vervolgens ‘Profiel bewerken’ kiezen
  •  En nu, direct onder het veld ‘Bio’, moet je de knop ‘Toevoegen’ selecteren en vervolgens moet je een korte biografie invoeren die onder je naam in je profiel zal verschijnen.

OPMERKING: Houd er rekening mee dat uw bio maximaal 101 tekens mag bevatten.

  •  Daarna moet je in de app de knop ‘Bewerken’ selecteren onder het gedeelte ‘Details’ om informatie toe te voegen, zoals; waar u woont, uw werkplek, opleiding, woonplaats, enz. en vervolgens, op internet, kunt u deze informatie altijd wijzigen in het gedeelte ‘Uw intro aanpassen’ van de pagina ‘Profiel bewerken’.
  •  En dan zou je op internet en in de app naar beneden moeten scrollen naar het gedeelte ‘Uitgelicht’ en vervolgens de knop ‘Bewerken’ selecteren om een ​​miniaturenraster van ten minste negen foto’s te kunnen maken.
  •  Eindelijk, eindelijk, op het web en in de app, moet je de optie ‘Bewerk je Info over’ selecteren en vervolgens naar je ‘Over’ pagina gaan, waarna je informatie voor elke sectie moet toevoegen. En als u klaar bent met toevoegen, moet u de knop ‘Bewerken’ (voor internet) of ‘Potlood’ (voor de app) gebruiken om de zichtbaarheid aan te passen.

Als u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u hetzelfde gemakkelijk moeten kunnen afhandelen. Maar als u problemen ondervindt, moet u Contact Facebook Telefoonnummer opnemen. En de technici die in staat zijn om alle gerelateerde problemen op te lossen, zullen onmiddellijk helpen.