Hoe De Vertraagde Bezorging Van E-mails in Outlook Plannen?

Probeert u de vertraagde bezorging van e-mails in uw Outlook-account te plannen? Als dat zo is, dan kunt u gemakkelijk hetzelfde in een mum van tijd voor elkaar krijgen. Maar als u andere zaken heeft, belt u met Outlook Klantenservice Nederland . En de experts begeleiden u direct met passende oplossingen.

Volg de onderstaande stappen zoals aangegeven om de juiste resultaten te krijgen:

 U moet eerst de optie ‘Nieuwe e-mail’ selecteren of een bestaande e-mail kiezen en vervolgens de optie ‘Beantwoorden, Allen beantwoorden of Doorsturen’ selecteren.
 Nu moet u in het berichtvenster het bericht opstellen en adresseren.
 U moet dan naar het tabblad Opties gaan en ook de optie ‘Levering uitstellen’ selecteren.
 En ook in het dialoogvenster ‘Eigenschappen’, direct onder ‘Bezorgopties’, moet u het selectievakje ‘Niet eerder bezorgen’ selecteren.
 Daarna moet u de datum en tijd instellen waarnaar u de e-mail wilt verzenden.
 Nu moet u de knop ‘Sluiten’ selecteren.
 En nu moet je in het berichtvenster de knop ‘Verzenden’ selecteren.
 Vervolgens moet u naar de map Outbox gaan om de e-mailberichten te zoeken die zijn gepland maar nog niet zijn verzonden.
 Om de bezorgtijd en -datum te kunnen wijzigen, moet u de e-mail in een apart venster openen en vervolgens de opties ‘Opties> Aflevering uitstellen’ selecteren. Vervolgens moet u een ander verzendtijdstip verzetten.
 Als u ten slotte een geplande e-mail onmiddellijk wilt verzenden, moet u het bericht in een apart venster openen en nu terugkeren naar het scherm ‘Levering uitstellen’ en vervolgens het selectievakje uitschakelen naast ‘Niet eerder bezorgen’ en daarna moet u op de knop ‘Sluiten’ drukken, gevolgd door de knop ‘Verzenden’.

Nadat u de gegeven stappen heeft voltooid, zou u tevreden moeten zijn met het resultaat en in staat moeten zijn om het gewenste gedaan te krijgen. Mocht u een probleem tegenkomen, dan hoeft u alleen maar Contact Telefoonnummer Outlook te nemen. Dan wordt u bijgestaan ​​door de zeer bekwame technici en zij zorgen voor het nodige.