Hoe Maak Ik Een Back-up Van Mijn E-mails Van Mijn Outlook Naar Gmail?

Wilt u een back-up kunnen maken van uw e-mails van uw Outlook-account naar Gmail? Dan bent u bij het perfecte platform gekomen waar u alle gerelateerde antwoorden op uw vragen kunt vinden. En als u hulp nodig heeft bij andere gerelateerde Outlook-problemen, dan kunt u direct een Bellen Outlook Nummer Nederland geven. Het uitstekende team van experts staat u vervolgens naar wens bij met betrouwbare oplossingen. En u hoeft geen spijt te hebben van uw beslissing nadat u de diensten van het geleverde team heeft ervaren.

De volgende stappen hieronder zijn om dienovereenkomstig een back-up te maken van uw Outlook-e-mails naar Gmail:

 Het eerste dat u moet doen, is uw Gmail-account instellen in Outlook.
 En dan zou u Outlook moeten openen en vervolgens de map moeten selecteren die de e-mailberichten bevat die u naar Gmail wilt exporteren, zoals uw inbox of de opgeslagen e-mails.
 U moet nu op ‘Ctrl + A drukken om alle e-mails in de map te selecteren, of u kunt de Ctrl-toets ingedrukt houden terwijl u elke individuele e-mail selecteert die u naar Gmail wilt verzenden.
 Daarna moet u met de rechtermuisknop ergens op de geselecteerde e-mailberichten klikken, en dan moet u ‘Verplaatsen’ aanwijzen en vervolgens moet u ook de optie ‘Andere map’ selecteren.
 En nu in het dialoogvenster ‘Items verplaatsen’, waarna u uw Gmail-account moet selecteren en vervolgens de map moet kiezen waarnaar u uw e-mails wilt exporteren. Of u kunt ook de knop ‘Nieuw’ selecteren om een ​​nieuwe map in uw Gmail-account te maken.
 Eindelijk hoeft u alleen maar de OK-knop te selecteren om de geselecteerde e-mails te verplaatsen.

Nadat u klaar bent met de bovenstaande stappen, moet u er helemaal klaar voor zijn om het noodzakelijke naar wens af te handelen. Mocht u echter een storing tegenkomen, dan dient u direct Contact op met Outlook Telefoonnummer zonder enige aarzeling. En u wordt bijgestaan ​​door de beste technici en zij zullen u begeleiden met verdere instructies