Hoe Download Ik Een Cv Van Linkedin?

Wil je een cv van Linked kunnen downloaden en ben je daarom op zoek naar passende stappen? Dan word je in deze blog meteen geholpen. En als u andere vragen heeft, kunt u altijd direct het LinkedIn Customer Care-nummer bellen. Dan zullen de toegewijde experts u in een mum van tijd de beste oplossingen bieden.

Volg de genoemde stappen om uw cv van LinkedIn te downloaden:

1. Allereerst vanaf uw linkedin-startpagina in een webbrowser met uw mac of pc. En dan moet je op je naam of profielpictogram klikken.
2. Vervolgens moet u op de optie ‘meer’ klikken en vervolgens op ‘opslaan in pdf’ in het vervolgkeuzemenu.
3. Daarna verschijnt het cv als download in pdf-bestand onderaan het venster van uw internetbrowser. En dan hoef je alleen maar op het bestand te klikken om het te openen.
4. En nu zou je cv in een nieuw kleurtje verschijnen. Vanaf hier kunt u doorgaan en het document afdrukken door op het ‘afdrukken’-pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken (het wordt weergegeven door de afbeelding van een printer), of u kunt het opslaan naar uw computer door te klikken op het ‘download’-pictogram naast het ‘print’-pictogram (dat wordt weergegeven door een naar beneden gerichte pijl en een horizontale lijn).

Als u ervoor kiest om uw cv op te slaan, typt u een naam voor het bestand en klikt u op de knop ‘Opslaan’. Waarna het document standaard als PDF wordt opgeslagen, tenzij u besluit het bestandstype te wijzigen door op het vervolgkeuzemenu naast het gedeelte ‘Opslaan als type’ te klikken en dan hoeft u alleen maar een ander bestandstype te selecteren .

Als u klaar bent met de bovenstaande stappen, zou het goed moeten zijn om hetzelfde zelf te doen. Maar als u problemen ondervindt, kunt u Bellen LinkedIn nummer. Dan begeleiden de monteurs u verder met betrouwbare oplossingen.