Hoe Email Voorkeuren Voor Twitter Account Wijzigen?

Twitter is een van de meest populaire sociale mediaplat forms waarmee je je mening kunt delen met de rest van de wereld via tweets. Twitter account kan door iedereen worden afgehandeld met wat eenvoudige hulp. Als u uw Twitter account niet optimaal kunt gebruiken, neem dan contact op met het Twitter ondersteuningsteam. Telkens wanneer u een Twitter account aanmaakt dat naar uw email account is verwijderd, ontvangt u emails over uw Twitter account om u op de hoogte te houden. U kunt de mijn voorkeuren voor een dergelijk email account link naar uw Twitter account. Als je de email voorkeuren voor je Twitter-account wilt wijzigen, volg dan de onderstaande stappen.

Stappen om snel email voorkeuren voor Twitter account te wijzigen

1. Ga naar het gedeelte Instellingen en privacy van het menu.
2. Meldingen zijn toegankelijk door erop te klikken of erop te tikken.
3. E-mailmeldingen zijn toegankelijk via de instellingenzijbalk door erop te klikken of erop te tikken.
4. E-mailmeldingen kunnen worden in- of uitgeschakeld.
5. Schakel de meldingsvakken in of uit, of draai de aan/uit-schakelaar om aan uw email voorkeuren te voldoen.
6. Wijzigingen worden automatisch opgeslagen nadat ze zijn aangebracht.
7. U kunt via dezelfde stappen instellingen voor toekomst aanpassen.

Om wijzigingen aan te brengen in uw meldingsinstellingen, kunt u ook op de afmeldlink in de footer van een email klikken, waardoor de meldingsinstelling voor dat specifieke type bericht wordt uitgeschakeld. Je hebt de mogelijkheid om je af te melden voor de meeste Twitter interacties. Sommige communicatie, zoals serviceaankondigingen en administratieve berichten, kan nodig zijn als onderdeel van onze levering van de Twitter-service. We behouden ons het recht voor om u dergelijke berichten te sturen.

Betrokkenheid hulp bij het wijzigen van de instellingen voor uw melding, of hulp nodig bij het gebruik van een Twitter account, bellen Twitter nederland. Onze Twitter  agenten zijn altijd aanwezig met de juiste services en helpen u binnen enkele minuten bij het oplossen van uw problemen. Aarzel niet om met haar Twitter-agent te praten, gebruik gewoon en de multichannel Twitter ondersteuningsmaatschappij en los uw vragen onmiddellijk op.