Hoe Exporteer Ik Mijn E-mails in Outlook 2011 Naar EEen OLM Bestand?

Wilt u leren hoe u uw e-mails in Outlook 2011 exporteert naar een OLM-bestand? Welnu, dan moet u weten dat u in deze blog wordt begeleid om binnen de kortste keren hetzelfde te doen. En mocht u nog andere gerelateerde vragen hebben dan kunt u direct Bellen Outlook Klantenservice Nummer . Je krijgt dan meteen de hulp van de meest toegewijde experts.

Hieronder volgen de stappen om te beginnen met het exporteren van uw Outlook 2011-e-mails naar het OLM-bestand:

 Allereerst zou u moeten beginnen door naar het menu ‘Bestand’ te gaan en vervolgens de optie ‘Exporteren’ selecteren.
 Daarna moet u de optie ‘Outlook voor Mac-gegevensbestand’ selecteren.
 U moet nu de optie ‘Artikelen van de volgende typen’ kiezen en vervolgens het selectievakje ‘E-mail’ selecteren.
 En nu moet je het symbool ‘Pijl naar rechts’ selecteren om door te gaan.
 Vervolgens moet u de locatie kiezen waar u het bestand wilt opslaan. Daarna begint Outlook uw e-mailberichten te exporteren.
 Eindelijk eindelijk, wanneer u de ‘Export voltooid’ berichten op uw scherm ziet verschijnen, hoeft u alleen maar de ‘Voltooien of klaar’ knop te selecteren om de pagina te verlaten.

En als u hetzelfde wilt doen op uw Outlook 2016 voor uw Mac, moet u deze stappen volgen:

 Eerst moet u naar het tabblad ‘Tools’ gaan en vervolgens de optie ‘Exporteren’ selecteren.
 Daarna moet u in het dialoogvenster ‘Exporteren naar archiefbestand’ het selectievakje E-mail selecteren en vervolgens Doorgaan selecteren.
 Nu zou u in het dialoogvenster ‘Archiefbestand opslaan als’ de optie ‘Downloads’ moeten selecteren en vervolgens de knop ‘Opslaan’ moeten selecteren.
 Daarna begint Outlook met het exporteren van het bestand.
 Als u vervolgens het bericht ‘Export voltooid’ op uw scherm ziet, moet u de knop ‘Voltooien’ selecteren om te bestaan.

Je zou nu klaar moeten zijn om toegang te krijgen tot het noodzakelijke zoals gewenst. Mocht u problemen ondervinden, neem dan gerust contact op met Telefoonnummer Outlook . En daarna begeleiden de technici u met verdere instructies en oplossingen.