Hoe Stuur Ik Mijn Outlook E-mails Door Naar Een Map?

Bent u op zoek naar geschikte oplossingen om uw Outlook-e-mails door te sturen naar een map? Als dat zo is, dan bent u op de plaats gekomen waar u zou moeten zijn. En hier wordt u direct geholpen met de beste oplossingen. U zult hier zeker geen spijt van krijgen. Mocht u echter hulp nodig hebben bij andere Outlook-vragen, dan kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met het Outlook Telefoonnummer Bellen . En dan zullen de getalenteerde en toegewijde experts u binnen de kortste keren voorzien van relevante oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om berichten van een bepaalde afzender naar een aangewezen map te sturen:

OPMERKING: u moet weten dat nadat u een regel op uw computer of Outlook hebt gemaakt, deze wordt opgeslagen en op het andere platform wordt toegepast.

  • Allereerst moet u een e-mail openen van de afzender wiens berichten u wilt filteren.
  • En dan moet je naar de ‘Berichten’ optie gaan en ‘Regels> Regel maken’ selecteren
  • Daarna moet u in het dialoogvenster ‘Regel maken’ het selectievakje ‘Van’ (afzender) inschakelen.
  • Nu zou u in het gedeelte ‘Doe het volgende’ het selectievakje ‘Verplaats het item naar map’ moeten selecteren.
  • Vervolgens moet u in het dialoogvenster ‘Regels en waarschuwingen’ de map kiezen waarnaar de inkomende berichten van de afzender zullen worden verplaatst.

TIP: en om nu een nieuwe map te kunnen maken, moet u de optie ‘Nieuw’ selecteren en vervolgens een naam voor de map invoeren en de knop OK selecteren.

  • Ten slotte moet u eindelijk de OK-knop selecteren als u klaar bent. Daarna worden de nieuwe e-mails die u van de opgegeven afzender ontvangt, opgeslagen in de door u geselecteerde map.

Als u klaar bent met het volgen van de gegeven stappen, zou u de volgende keer hetzelfde moeten kunnen doen. Mocht u toch een probleem tegenkomen, dan dient u zonder aarzelen contact op te nemen met Outlook Nederland . Dan zullen de technici u zo snel mogelijk helpen met de benodigde oplossingen.